Κόσμος

Γερμανία: Συναγερμός στο Αμβούργο – Ένοπλος εισέβαλε σε σχολείο

Συναγερμός έχει σημάνει στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Αμβούργο, με την αστυνομία να αναφέρει στο Twitter ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια ευρείας κλίμακας επιχείρηση σε ένα σχολείο στην περιοχή Γένφελντ, όπου πιστεύεται ότι έχει εισβάλει ένας ένοπλος νεαρός.

Σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας του Αμβούργου στο Twitter, εντοπίστηκε ένας ένοπλος να κυκλοφορεί γύρω από το σχολείο Ότο-Χαν της περιοχής Γένφελντ αλλά δεν είναι σαφές αν εισέβαλε μέσα στο σχολείο ή στον περιβάλλοντα χώρο.

Για αυτό και οι δυνάμεις ασφαλείας απέκλεισαν την περιοχή και κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό του ένοπλου. Σύμφωνα με το RT, πρόκειται για έφηβο άνδρα που εισέβαλε στο σχολείο, κρατώντας πυροβόλο. 

Μάλιστα, οι δυνάμεις ασφαλείας προχωράνε στην εκκένωση του σχολείου, με την αστυνομία του Αμβούργου να αναφέρει σε νεότερη ενημέρωσή της στο Twitter, ότι οι γονείς που σπεύδουν να πάρουν τα παιδιά τους, θα πρέπει να πάνε σε ένα πάρκινγκ 600 μέτρα μακριά από το σημείο, εκεί όπου θα τους περιμένουν αστυνομικοί για να παραλάβουν τους μαθητές με ασφάλεια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέντε νεκροί και 12 τραυματίες από ρωσικούς βομβαρδισμούς σε Ποκρόφσκ και Ντονέτσκ στην Ουκρανία
Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Κρατικής Διοίκησης του Ντόνετσκ, είπε ότι στις επιθέσεις χρησιμοποιήθηκαν drones και ότι οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να στοχεύουν κατοικημένες περιοχές
Ουκρανία
Δύο νεκροί από τις φωτιές που μαίνονται στην Τουρκία - Μία οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για «δεκάδες εμπρησμούς»
Πυρκαγιές ξέσπασαν και στην Αττάλεια και σε δασικές εκτάσεις κοντά στην Κωνσταντινούπολη, οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο πολλά από αυτά τα μέτωπα
Φωτιές στην Τουρκία