Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πρώην σύντροφος του ζητά αποζημίωση 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης θα βρεθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου με την κατηγορία της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης, μέσω διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που αφορούν την ερωτική ζωή.

Λίγες ημέρες πριν τη δίκη, η κάμερα του ANT1 απαθανάτισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μαζί με τη σύζυγό του, να μπαίνουν στο αμάξι τους για να ξεκινήσουν την ημέρα τους. Την στιγμή που ο παρουσιαστής απολαμβάνει τη στήριξη τη συζύγου του το φερόμενο ως θύμα του, η 30χρονη πρώην σύντροφός του, που πρώτη τον κατήγγειλε, λίγο πριν αρχίσει η δίκη κάνει έκκληση με εξώδικό της να προστατευτεί από τα μέσα.

«Να επιτευχθεί η μη περεταίρω ανεπανόρθωτη προσβολή της τιμής, υπόληψης και εν γένει της προσωπικότητάς της και να μην καταστούν γνωστά καθ’οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της ταυτότητάς της», έγραφε το εξώδικο της 30χρονης.

Την ίδια ώρα όμως, μία από τις πρώην συντρόφους του παρουσιαστή θα καταθέσει αγωγή αποζημίωσης ύψους 200.000 ευρώ, για ηθική βλάβη, καθώς εξακολουθεί να την διασύρει στο διαδίκτυο με βίντεό της.

Ο δικηγόρος της 28χρονης, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θα καταθέσει αγωγή αποζημίωσης για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί όπως μπορεί αυτή να προσδιοριστεί. Έστω σε οικονομικό επίπεδο. Θα είναι άνω των 200.000 ευρώ. Από εκεί και μετά η ζημία είναι ανεπανόρθωτη, δεν καλύπτεται με το οικονομικό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Όλη η απολογία του 22χρονου συνεργού του διπλού φονικού στη Φοινικούντα - «Τι λες ρε φλώρε; Θα τον κάνω εγω να του φυγει το κλαπέτο»
«Ο 22χρονος Ελληνοβρετανός τρόμαξε γιατί του επιτέθηκαν τρία άτομα και έριξε προς πάσα κατεύθυνση» - Η γνωριμία με τον ανιψιό του θύματος, οι σεξουαλικές επιθέσεις και οι εκβιασμοί
Ο 22χρονος φερόμενος συνεργός του στυγερού εγκλήματος στη Φοινικούντα
Χορηγήθηκε λάθος φάρμακο σε καρκινοπαθή στη Λάρισα - Νοσηλεύτρια το αντιλήφθηκε στα μισά της χημειοθεραπείας
Οι γιατροί εκτιμούν ότι δεν θα υπάρξουν επιπλοκές στην υγεία της γυναίκας, ενώ έχει απομακρυνθεί από την κλινική και υποβάλλεται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις
Διάδρομος νοσοκομείου
1
Ισόβια κάθειρξη στον 52χρονο οικοδόμο για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του στο Μενίδι το 2024
Ο πρόεδρος του δικαστηρίου επισήμανε ότι ο 52χρονος ήταν «άνθρωπος βίαιος, επιθετικός και κτητικός», ο οποίος «στερείται συναισθήματος» και ότι «όταν συνελήφθη είπε στον αστυνομικό “καλά της έκανα”», ανέφερε
Το ζευγάρι από το Μενίδι 1
Δημοσιεύθηκε η γνωμοδότηση του ΣτΕ για την έγκριση του Ειδικού Σχεδίου Περιβαλλοντικού Ισοδυνάμου Αναβάθμισης Πόλεων
Η γνωμοδότηση εισάγει για πρώτη φορά τον μηχανισμό του περιβαλλοντικού ισοδυνάμου, ως εργαλείου αντιστάθμισης και βιώσιμης αναβάθμισης του οικιστικού περιβάλλοντος
EUROKINISSI