Πολιτική

Κυριάκος Πιερρακάκης: Δύο χρόνια από την εφαρμογή δήλωσης γέννησης στο μαιευτήριο

Στην εφαρμογή της διαδικασίας δήλωσης γέννησης στο μαιευτήριο αναφέρθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

«Συμπληρώνονται σήμερα δύο χρόνια από την έναρξη εφαρμογής του συστήματος δήλωσης γέννησης στο μαιευτήριο. Με τη νέα διαδικασία το κράτος λειτουργεί ως ένα, μειώνοντας την ταλαιπωρία και αναβαθμίζοντας την καθημερινότητα των πολιτών».

Τα παραπάνω επισημαίνει σε ανάρτησή του ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης στο twitter.

 

Υπενθυμίζεται ότι έως και τον Φεβρουάριο του 2020, για κάθε γέννηση ο γονέας έπρεπε να ακολουθήσει μια δαιδαλώδη διαδικασία, η οποία πλέον αρχίζει και τελειώνει με μια κίνηση στο μαιευτήριο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
Αναφερόμενος σε προηγούμενη επίσκεψή του στο νοσοκομείο Λαμίας, έκανε λόγο για «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας, έκανε τόσο μεγάλα επεισόδια ώστε στο τέλος επενέβη η ΕΛΑΣ»
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
11