Αθλητικά

Άρης – Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Μαντσίνι

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη, για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Ο Χερμάν Μπούργος έχει στο απουσιολόγιο του μόνο τον Ντανιέλ Μαντσίνι, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές τους προπονήθηκαν κανονικά και σήμερα στο Νέο Ρύσιο.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

«Με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (20/03, 19:00), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής των Playoffs.

Το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις μεταβιβάσεων και παιχνίδια τακτικής. Αύριο, Παρασκευή, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Το ξεκαρδιστικό βίντεο της Finos Film για το Final Four– «Ταξιδεύουμε στο Άμπου Ντάμπι με τα παιδιά του ελληνικού σινεμά»
Η Finos Film έφτιαξε ένα ποτ πουρί με σκηνές από αγαπημένες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου για την κόντρα μεταξύ Ολυμπιακών και Παναθηναϊκών, αλλά και την έρημο της Αραβίας
H Finos Film έφτιαξε βίντεο για το Final Four