Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

Halo Series: Πρεμιέρα σήμερα 25 Μαρτίου στην Cosmote TV

Halo Series: Πρεμιέρα σήμερα 25 Μαρτίου στην Cosmote TV

H τηλεοπτική μεταφορά του Halo, ενός από τα δημοφιλέστερα video games στον κόσμο, που έχει ήδη ανανεωθεί για 2η σεζόν, έρχεται αποκλειστικά στην Cosmote TV.

Μέσα από μια Sci-Fi περιπέτεια, οι δύο διάσημοι χαρακτήρες, Master Chief και Cortana, παίρνουν σάρκα και οστά για να συγκινήσουν τους απανταχού gamers και όχι μόνο.

Έτος 2552. Ολόκληρη η ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με μία εξωγήινη φυλή, τους Κόβεναντ. Μοναδική και ύστατη ελπίδα για τη σωτηρία της Γης είναι ένας εξελιγμένος υπερστρατιώτης, ο Μάστερ Τσιφ, καθώς κι οι υπόλοιποι Σπαρτιάτες της ομάδας Σίλβερ.

Η σειρά αποτελεί την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική μεταφορά της θρυλικής σειράς βιντεοπαιχνιδιών Halo. Στην παραγωγή συμμετέχει ο βραβευμένος Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Μία από τις δημοφιλέστερες σειρές βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο, μεταφέρεται στη «μικρή οθόνη» από τον παραγωγό των σειρών Fear the Walking Dead, Homecoming και Brave New World.

Στην τηλεοπτική εκδοχή του Halo, ένας εξελιγμένος υπερστρατιώτης αποτελεί το πιο αποτελεσματικό όπλο της ανθρωπότητας του 26 ου αιώνα απέναντι σε μια ολέθρια εξωγήινη απειλή.

Και στη «μικρή οθόνη», οι αγαπημένοι χαρακτήρες του Halo, Master Chief και Cortana θα είναι εκεί. Στη σειρά πρωταγωνιστούν o Πάμπλο Σράιμπερ (American Gods), η Νατάσα ΜακΕλόουν (Californication, Designated Survivor) και η Τζεν Τέιλορ, η επίσημη φωνή της Cortana στο original video game.

Πρεμιέρα αμέσως μετά τις ΗΠΑ: Παρασκευή 25/3, 22.15, COSMOTE SERIES HD.

Media Τελευταίες ειδήσεις