Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Κίεβο δεν «βλέπει» ενδείξεις ότι οι ρωσικές δυνάμεις αποσύρονται

Η Ουκρανία δεν βλέπει ενδείξεις στο πεδίο ότι η Ρωσία εγκατέλειψε το σχέδιό της να περικυκλώσει την ουκρανική πρωτεύουσα Κίεβο, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Άμυνας της χώρας Ολεξάντερ Μοτουζιάνικ.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Ρωσική Ομοσπονδία δεν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειές της, εάν όχι να καταλάβει, αλλά να περικυκλώσει το Κίεβο. Προς το παρόν, δεν βλέπουμε μετακίνηση των εχθρικών δυνάμεων μακριά από το Κίεβο», είπε σε μια ενημέρωση που μεταδόθηκε σε τηλεοπτικά δίκτυα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρανσουά Μπαϊρού: Ο Γάλλος πρωθυπουργός καταθέτει την Τετάρτη για το σκάνδαλο κακοποιήσεων στο καθολικό σχολείο Bétharram που τον «στοιχειώνει»
Οι αρχές θέλουν να διαπιστώσουν πόσα γνώριζε ο Μπαϊρού για τις φρικτές καταγγελίες στο σχολείο Notre-Dame de Bétharram και γιατί δεν έκανε τίποτα - Θύμα κακοποίησης και η κόρη του
Ο Φρανσουά Μπαϊρού