Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αμετακίνητη κι ανήξερη για Τζωρτζίνα και κεταμίνη

Ρούλα Πισπιρίγκου
Φωτογραφία αρχείου: Intime

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει… στυλώσει τα πόδια και επιμένει στο αφήγημα «δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα». Δεν παραδέχεται ότι σκότωσε την κόρη της, Τζωρτζίνα, δεν ξέρει τι είναι η κεταμίνη και γενικώς… δηλώνει αθώα για την σοκαριστική υπόθεση με τα τρία παιδιά στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στην συνάντηση με τον νέο δικηγόρο της, Κωνσταντίνο Ζάρδα, εμφανίστηκε απόλυτη: Φέρεται να ισχυρίζεται πως δεν σκότωσε την κόρη της και πως δεν έχει ιδέα για το τι είναι η κεταμίνη, η ουσία δηλαδή που ανιχνεύθηκε στον οργανισμό της εννιάχρονης και σύμφωνα με τα ευρήματα προκάλεσε τον μαρτυρικό θάνατό της.

Το ρεπορτάζ του newsit.gr αναφέρει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχθηκε να είναι ο Κ. Ζάρδας ο δικηγόρος της, ενώ θα έχει και δεύτερο, τον κ. Όθωνα Παπαδόπουλο, κάτι που σημαίνει πως την Δευτέρα θα απολογηθεί έχοντας στο πλευρό της δύο δικηγόρους.

Ρούλα Πισπισίργκου: Με… την τρίτη προσπάθεια η νομική της εκπροσώπηση

Νωρίτερα την Παρασκευή, 01.04.2022, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών στη λεωφόρο Αλεξανδρας βρέθηκε ο νέος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος μετέβη στο σημείο προκειμένου να βρεθεί για πρώτη φορά με την εντολέα του και να συζητήσουν για την απολογία της το πρωί της επόμενης Δευτέρας (04.04.2022).

Ο κ. Ζάρδας είναι ο τρίτος κατά σειρά δικηγόρος που εμπλέκεται στη υπόθεση με τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, καθώς οι δύο προηγούμενοι παραιτήθηκαν από την υπεράσπιση.

Το χρονικό των παραιτήσεων

Να σημειωθεί πως ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, είχε αναλάβει νομικός σύμβουλος της 33χρονης, ωστόσο μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις δεν ανέλαβε την υπεράσπισή της, λέγοντας: «Δεν παραιτήθηκα από καμία υπεράσπιση, δεν είχα αναλάβει καμία υπεράσπιση. Είχα εντολή από τους γονείς να συμμετέχω στην έρευνα για τους θανάτους των παιδιών, είχα έρθει σε επαφή με ειδικούς».

Click4more: «Φοβόταν για την ζωή της»! Μαρτυρία «φωτιά» για την σπιτονοικοκυρά των Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο ποινικολόγος Νίκος Ιωάννου ανέλαβε την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς όπως είπε σε τηλεοπτική εκπομπή, η οικογένεια της 33χρονης μητέρας από την Πάτρα, η οποία κατηγορείται για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας, τον κάλεσε στο τηλέφωνο και του ζήτησε να αναλάβει την υπόθεση.

Εκείνος, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του, είχε συνάντηση στην ΓΑΔΑ με την 33χρονη, μετά την οποία έγινε γνωστό πως δεν θα αναλάβει την υπόθεση

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις