Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Εμπάργκο της Chanel και στο Ντουμπάι για τις πάμπλουτες Ρωσίδες

Πόλεμος στην Ουκρανία: Εμπάργκο της Chanel και στο Ντουμπάι για τις πάμπλουτες Ρωσίδες
Φωτογραφία αρχείου Reuters

Influencers και celebrities από τη Ρωσία κάνουν… απόβαση στο Ντουμπάι για τα πανάκριβα ψώνια τους, μετά τις ρωσικές κυρώσεις και το εμπάργκο πασίγνωστων εταιρειών, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

Σύμφωνα με τη “Mirror”, οι ζάμπλουτες Ρωσίδες κάνουν… ουρές στα καταστήματα “Chanel”, με την influencer Liza Litvin να καταγγέλει μάλιστα στα social media ότι αρνήθηκαν να της πουλήσουν τσάντα μπουτίκ “Chanel” στο “Mall of the Emirates”, επειδή κατάγεται από τη Ρωσία.

“Δεν μου πούλησαν την τσάντα γιατί (προσοχή!) είμαι από τη Ρωσία!!!”, έγραψε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας ότι η Chanel “θέτει πλέον όρο να πουλήσει, μόνο αν υπογράψω ότι δεν θα φορέσω αυτή την τσάντα στη Ρωσία”.

“Ζήτησαν τα στοιχεία της ταυτότητάς μου και έδωσα τον ρωσικό αριθμό τηλεφώνου μου”, είπε.

Η τραγουδίστρια και κορυφαία παρουσιάστρια τηλεοπτικών show μόδας, Anna Kalashnikova, 37 ετών, εξοργίστηκε αφού η Chanel της απαγόρευσε να αγοράσει σκουλαρίκια και μια τσάντα στο Ντουμπάι.

Εξήγησε πώς της είπε ένας διευθυντής στο κατάστημα: «Ξέρουμε ότι είστε Ρωσίδα celebrity. Γνωρίζουμε ότι θα κάνετε αγορές στη Ρωσία, επομένως δεν μπορούμε να πουλήσουμε τα προϊόντα της επωνυμίας μας».

Η ίδια δημοσίευσε: “Ουπς”, σκέφτηκα. Στη συνέχεια θυμήθηκα ότι η Κοκό Σανέλ δεν ήταν μόνο ερωμένη ενός αξιωματικού των Ναζί, αλλά και πράκτορας της γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών.

“Έτσι, αυτή η δράση του brand της με κάνει πραγματικά να θυμάμαι τη βιογραφία της. Είναι τόσο φτηνό να υποστηρίζεις τον φασισμό και τη ρωσοφοβία”.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANNA KALASHNIKOVA (@annakalash)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις