Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν μπορεί να διαχειριστεί την προφυλάκιση – «Θερμή» υποδοχή στον Κορυδαλλό

Εισαγγελέας σπεύδει τις επόμενες ώρες στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (05.04.2022) η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο εισαγγελέας θα πάει στις φυλακές Κορυδαλλού για να συναντήσει την 33χρονη μητέρα από την Πάτρα γιατί η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός πως κρίθηκε προφυλακιστέα και χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο του κελιού της, όπως μετέδωσε ο Alpha. 

Ήταν λίγο μετά τις 08:30 όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου έφυγε από τη ΓΑΔΑ, όπου πέρασε άλλο ένα βράδυ και σχεδόν στις 09:00, με την κουκούλα του μπουφάν της και τη μάσκα να καλύπτουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και τα χέρια της δεμένα πισθάγκωνα με χειροπέδες, έφτασε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στις φυλακές Κορυδαλλού. 

«Ψόφα φόνισσα» της φώναζαν πολίτες που βρέθηκαν έξω από τις φυλακές, αποδοκιμάζοντάς την για άλλη μια φορά.

Δεν ήταν όμως μόνο πολίτες εκείνοι που την αποδοκίμασαν. Η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα οδηγήθηκε στο κελί της, όπου για δυο μέρες θα μείνει σε απομόνωση, εν μέσω αποδοκιμασιών και ύβρεων από τις άλλες κρατούμενες των φυλακών, οι οποίες εκτόξευαν απειλές για τη ζωή της.

Απομονωμένη

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται σε ειδικά διαμορφωμένο κελί και σε απομόνωση, υπό το φόβο των αρχών μήπως γίνει στόχος επιθέσεων από άλλες κρατούμενες στις φυλακές Κορυδαλλού. Εκεί θα κρατηθεί μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να την κρίνουν προφυλακιστέα για το θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, στην οποία, όπως κατηγορείται, χορήγησε μεγάλη δόση κεταμίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, το κελί που διαμορφώθηκε ειδικά για την κράτηση της 33χρονης, βρίσκεται στην ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών, όπου κρατούνται και οι έγκλειστοι για εγκλήματα τρομοκρατίας, αλλά είναι ατομικό και σε πλήρη απομόνωση και θα προαυλίζεται μόνη της, προκειμένου να βρίσκεται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και θα μπορεί να βλέπει μόνο τον δικηγόρο της.

Κατά τις ίδιε πληροφορίες, οι φυλακές Κορυδαλλού επελέγησαν ακριβώς για τον λόγο ότι μπορούσε να διαμορφωθεί το ασφαλές περιβάλλον για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς οι κρατούμενες από τις φυλακές Ελαιώνα είχαν διαμηνύσει ότι θα της έκαναν κακό αν την μετέφεραν εκεί.

Επίσης η υπόθεση των τριών παιδιών είναι ακόμα υπό διερεύνηση και η κατηγορούμενη πρέπει να είναι διαρκώς στην διάθεση των αρχών για συμπληρωματικές καταθέσεις αν χρειαστεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηλικιωμένοι ξεγέλασαν απατεώνα που παρίστανε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ για να τους κλέψει στα Γλυκά Νερά
Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι κατάλαβε την απάτη, αφού είχε πέσει ξανά θύμα εξαπάτησης, με αποτέλεσμα να κάνει ότι τον πιστεύει αλλά στην πραγματικότητα είχε ειδοποιήσει την αστυνομία
Γλυκά Νερά
6
Νεαρός έβαλε το πίτμπουλ του να επιτεθεί σε 30χρονο για να τον ληστέψει στην Ομόνοια - «Με έριξε κάτω και το σκυλί με δάγκωνε»
Ο δράστης όταν εντόπισε τον 30χρονο ξεκίνησε να τον γρονθκοπεί, ενώ την ώρα που το θύμα ζήτησε βοήθεια εκείνος έδωσε εντολή στο σκυλί να επιτεθεί
Σκύλος
10