Ελλάδα

Καιρός – Meteo: Σε άνοδο η θερμοκρασία την Παρασκευή (8/4) – Μειώνεται η αφρικανική σκόνη στην ατμόσφαιρα

Καλός θα είναι ο καιρός αύριο Παρασκευή (8.4.2022) σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ενώ παράλληλα θα υποχωρήσουν σημαντικά οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης.

Παρά τον καλό καιρό όμως, θα διατηρηθούν σχετικά αυξημένες οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, όπως αναφέρει το meteo.

Η θερμοκρασία, σε άνοδο στα ηπειρωτικά, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 25, στην Ήπειρο από 4 έως 24 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 7 έως 27, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 26 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 22 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι σε ολόκληρη τη χώρα θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 Μποφόρ και τοπικά στα νότια πελάγη 6 Μποφόρ, αλλά το βράδυ στο Αιγαίο θα στραφούν σε νότιους με εντάσεις έως 5 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καρυστιανού για Καρώνη: «Αδίστακτος και σκοτεινός, διαπράττει την μέγιστη ύβρη»
«Ο κύριος Καρώνης θα πάει να διδάξει στους φοιτητές την "επιστήμη" όπως την αντιλαμβάνεται, όμως δεν θα διδάξει ούτε ήθος ούτε αξιοπρέπεια ως οφείλει» γράφει η Μαρία Καρυστιανού σε ανάρτησή της
Η Μαρία Καρυστιανού 7
Κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων στα Χανιά - Έβαζαν μετανάστες να δουλεύουν σε ξενοδοχεία και κρατούσαν μέρος του μισθού τους
Τα τρία μέλη του κυκλώματος διακίνησαν από την Αθήνα στα Χανιά τουλάχιστον 39 μετανάστες, χωρίς τα νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα και προσπάθησαν να τους τοποθετήσουν για εργασία σε επιχειρήσεις του νησιού
Περιπολικό 1
Ωνάσειο: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δυο παιδιά μικρού σωματικού βάρους, έλαβαν νεφρό από τους γονείς τους
Οι μικροί ασθενείς, μετά απο εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν, βρέθηκε ότι ήταν ιστοσυμβατοί με τους γονείς τους και συγκεκριμένα, με τη μητέρα και τον πατέρα τους αντίστοιχα κι έτσι οι γιατροί προχώρησαν στη μεταμόσχευση
Χειρουργείο