Ελλάδα

Υπερπτήσεις τουρκικών F-16 πάνω από την Παναγιά και τις Οινούσσες

Ένας ζευγάρι τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών F-16 πραγματοποίησε, σήμερα, Παρασκευή 15 Απριλίου το απόγευμα, υπερπτήσεις πάνω από τα νησιά της Παναγιάς και των Οινουσσών.

Συγκεκριμένα, στις 18:33 τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 πέταξαν πάνω από την Παναγιά και τις Οινούσσες ενώ πραγματοποίησαν και νέα υπερπτήση στις 18:35, όλες στις 26.000 πόδια.

Τα τουρκικά μαχητικά αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από αντίστοιχα ελληνικά σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες κατά πάγια τακτική. 

Η σημερινή είναι ακόμα μία από τις πολλές υπερπτήσεις που σημειώνουν τα τουρκικά μαχητικά, στον ελληνικό εναέριο χώρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο και φωτογραφίες από τη νέα συγκέντρωση μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη για τα Τέμπη - «Ίσως είναι η τελευταία φορά»
Η Κατερίνα Βουτσινά, αδελφή θύματος, κάλεσε τους παρευρισκόμενους αντί για «παρών» ή «παρούσα», να φωνάζουν «δολοφονήθηκε» μετά από κάθε όνομα
Συγκέντρωση συγγενών των θυμάτων των Τεμπών μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη
7