Ελλάδα

Ο Γκίγκας Μαγιορκίνης ποζάρει σε τζακούζι από τη Σαντορίνη

Στη Σαντορίνη βρέθηκε για το τριήμερο ο καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης και ανέβασε φωτογραφίες στο facebook μέσα από ένα τζακούζι.

Ο Γκίγας Μαγιορκίνης όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες βρίσκεται σε τζακούζι στη Σαντορίνη με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Μάλιστα γράφει «λιγουρίτσες» και κάνει πως βγαίνει από το χλιδάτο τζακούζι έχοντας δίπλα ένα μπολ με κριτσίνια και ένα ποτό ενώ γράφει πως ήθελε να περάσει μερικές χαλαρές στιγμές μακριά από τη βουή της πόλης.

Κάτω από την ανάρτηση δέχθηκε πολλά θετικά μηνύματα ενώ σε ερώτημα για το αν βρίσκεται στη Μύκονο, ο ίδιος διευκρινίζει πως είναι στη Σαντορίνη γράφοντας «Οία οέο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η συγκινητική ομιλία του Πάνου Ρούτσι στη φοιτητική εκδήλωση για την 52η επέτειο του Πολυτεχνείου - «Όταν η νέα γενιά σιωπά, τότε η αδικία νικά»
«Εσείς δώσατε φωνή σε εκείνους που δεν έχουν πια φωνή. ​Η απεργία μου ήταν μια πράξη αντίστασης, αλλά ο δικός σας αγώνας είναι η συνέχεια, είναι η ψυχή αυτής της προσπάθειας», είπε στους φοιτητές ο Πάνος Ρούτσι
Πάνος Ρούτσι
18