Lifestyle

Κάνιε Γουέστ: Πάστορας τον μήνυσε για λογοκλοπή – Έβαλε στίχους από κήρυγμα στο τραγούδι Come To Life

Μπελάδες για τον Κάνιε Γουέστ (Kanye West)! Πάστορας έκανε μήνυση, κατηγορώντας τον διάσημο ράπερ για χρήση αποσπάσματος του κηρύγματός του στο άλμπουμ «Donda» και συγκεκριμένα στο τραγούδι «Come To Life».

Ο επίσκοπος Ντέιβιντ Πολ Μότεν ισχυρίζεται ότι μέρος θρησκευτικού κηρύγματος που έκανε, χρησιμοποιήθηκε από τον Κάνιε Γουέστ στο τραγούδι «Come To Life», χωρίς την άδειά του.

Έγγραφα δικαστηρίου του Τέξας που έλαβε το TMZ ισχυρίζονται ότι μέρη του κηρύγματος χρησιμοποιήθηκαν για 70 δευτερόλεπτα συνολικά στο τραγούδι του άλμπουμ «Donda» και ακούγονται στην εισαγωγή και στη συνέχεια επαναλαμβάνονται.

Η συνολική διάρκεια του τραγουδιού είναι πέντε λεπτά και δέκα δευτερόλεπτα, άρα το επίμαχο ηχητικό απόσπασμα είναι το 20%, σύμφωνα με το TMZ.

Ο Γουέστ «εσκεμμένα και σκανδαλωδώς» συμπεριέλαβε ηχογραφήσεις «χωρίς συγκατάθεση ή άδεια», αναφέρουν τα έγγραφα.

Σύμφωνα με το TMZ, ο πάστορας μηνύει επίσης τις UMG Recordings, Def Jamf Recordings και G.O.O.D Music για το τραγούδι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Τζίμι Φάλον για το «κόψιμο» της εκπομπής του Τζίμι Κίμελ: «Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει, WTF»
Με τον γνώριμο χιουμοριστικό του τρόπο, ο Φάλον μοιράστηκε ακόμη και μια προσωπική στιγμή με τον πατέρα του, ο οποίος  - μπερδεύοντας τους δύο παρουσιαστές - τον συλλυπήθηκε για την «κομμένη» εκπομπή του
Τζίμι Φάλον
Άρης Μουγκοπέτρος: Του έκανε μήνυση ο πρώην φίλος του που του έδωσε την κροτίδα – «Ξεπέρασε τα όρια»
Η καυστική ανάρτηση του δεξιοτέχνη του κλαρίνου που εξόργισε τον πρώην φίλο του με τον οποίο πλέον δεν έχουν καμία απολύτως επαφή - «Προσπαθεί να επιρρίψει ευθύνες σε έναν άνθρωπο ενώ έχει παραδεχθεί πως ο ίδιος άναψε την κροτίδα»
Άρης Μουγκοπέτρος 10
Η Μέλπω Ζαρόκωστα στο χειρουργείο: «Την επέμβαση θα έπρεπε να την είχε κάνει από το καλοκαίρι», λέει ο γιος της
«Δεν μας ενδιαφέρει να επεκτείνουμε μια ζωή ενός ανθρώπου, που όσο περνάει ο καιρός θα διασωληνώνεται, θέλουμε όσο ζήσει, να μην υποφέρει», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Παγουλάτος
Mέλπω Ζαρόκωστα
1