Ελλάδα

Έλεγχοι από την Τροχαία Αττικής για τη ΛΕΑ – Βεβαιώθηκαν 363 παραβάσεις

Ελέγχους για παραβάσεις αυτοκινήτων στην ΛΕΑ (Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης) πραγματοποίησε η Τροχαία Αττικής το τελευταίο διήμερο.

Συγκεκριμένα σε 363 έφτασαν οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν από την Τροχαία σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν κατά τις πρωινές ώρες χθες (9/5) και σήμερα (10/5) στην περιοχή της Αττικής για τον εντοπισμό οδηγών που παραβιάζουν την κυκλοφορία στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.).

Οι έλεγχοι έγιναν στις εθνικές οδούς Αθηνών-Κορίνθου, Αθηνών-Λαμίας και στην Αττική Οδό από 9 συνεργεία της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής. Όπως επισημαίνει η Τροχαία σε σχετική της ανακοίνωση οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με την ίδια ένταση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εικόνες «Αποκάλυψης» στην Βούλα λόγω της κακοκαιρίας - Δρόμοι μέσα στη λάσπη, πολύωροι εγκλωβισμοί πολιτών, έκλεισε η Ποσειδώνος
Τόνοι νερού και μεγάλη ποσότητα λάσπης έχουν καλύψει τους δρόμους και τα πεζοδρόμια, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να μην είναι πλέον εφικτή στην περιοχή
Βούλα
9