Media

Μελίνα Λεφαντζή: Νιώθω θλίψη και μελαγχολία που τελειώνει το ταξίδι στις Άγριες Μέλισσες

«Οι Άγριες Μέλισσες έχουν συγκλονιστική απήχηση στον κόσμο», λέει η Μελίνα Λεφαντζή.

Η Μελίνα Λεφαντζή έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ tv» και τη Μαρία Ανδρέου. Η ηθοποιός, που φέτος την απολαμβάνουμε στις Άγριες Μέλισσες, μίλησε για τη Ρένα, την ηρωίδα που ενσαρκώνει, αλλά και για τη θλίψη που νιώθει καθώς οδεύουμε στο φινάλε της σειράς.

Ως Μελίνα, πώς θέλετε να εξελιχθεί η ιστορία για την ηρωίδα σας;

Ένα κομμάτι της Ρένας ζητά εκδίκηση. Όμως, για μένα η καλύτερη εκδίκηση είναι να συνεχίσει τη ζωή της και να τη φτιάξει από την αρχή. Να σταθεί στα πόδια της επαγγελματικά μέσα στη Νομαρχία, να πάρει τη θέση της με το σπαθί της –γιατί δεν της χαρίστηκε, είναι άξια- να είναι οικονομικά δυνατή και να βρει μια νέα αγάπη.

Η Ρένα έχει όλα τα φόντα να κρατήσει το ανάστημά της ψηλά, με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια και θα ήθελα οι σπουδαίοι σεναριογράφοι μας να δρομολογήσουν έτσι τις εξελίξεις που να δικαιωθεί. Θέλω τη Ρένα ξανά χαρούμενη, θα το ευχαριστηθώ πολύ.

Πόσο άλλαξε η ζωή σας μέσα από αυτή τη σειρά;

Δεν θα το πιστέψετε, αλλά με αναγνωρίζουν στα μαγαζιά ενώ φορώ τη μάσκα μου. Μια κυρία μου είπε «σας βλέπουμε και σας αγαπάμε, η Ρένα έχει γράψει τη δική της ιστορία». Για μένα, το ότι με αναγνώρισε αυτή η κυρία μέσα από τη μάσκα και κυρίως αυτά που είπε για το ρόλο μου ήταν εκπληκτικά. Οι Άγριες Μέλισσες έχουν συγκλονιστική απήχηση στον κόσμο.

Και τώρα που ξέρω ότι θα ολοκληρωθούν, νιώθω μια αδιόρατη θλίψη, μια μελαγχολία. Αυτό το ταξίδι τελειώνει. Με όλους αυτούς τους ηθοποιούς και τους τεχνικούς έγινα οικογένεια. Έζησα τόσες όμορφες στιγμές, τις οποίες θα αναπολώ. Πώς θα ξεχάσω την εκπληκτική Κατερίνα Διδασκάλου; Μυρσίνη και Ρένα ήταν υπόδειγμα καλής σχέσης πεθεράς – νύφης, αυτά είναι απίθανα πράγματα. Όμως, όσο και να το δουλέψαμε με την καλή μου τη Μυρσίνη, δεν τον καταφέραμε το γάμο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Πανικός στο «Τιρκουάζ Χαλί» της Eurovision με χειρονομίες κατά του Ισραήλ - «Θα σας κόψουμε τον λαιμό»
H Δημόσια Ραδιοτηλεόραση του Ισραήλ υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία της Ελβετίας και στην EBU αφού νεαροί έκαναν χειρονομίες που υποδηλώνουν σφαγή και έφτυσαν την ισραηλινή αποστολή
H Γιουβάλ Ραφαέλ, που εκπροσωπεί το Ισραήλ, κάνει χειρονομίες κατά τη διάρκεια της τελετής «Τιρκουάζ χαλί» του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στη Βασιλεία 10