Ελλάδα

Κορυδαλλός: Άγρια συμπλοκή στις φυλακές – Έκοψαν το δάχτυλο κρατούμενου

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, μεταξύ κρατούμενων από την 3η και 4η πτέρυγα με αποτέλεσμα ένας από εμπλεκόμενους να ακρωτηριαστεί. 

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ξέσπασε άγριος καυγάς στις φυλακές Κορυδαλλού ανάμεσα σε 8 κρατούμενους, οι επτά από τους οποίους είναι από το Αφγανιστάν και ένας από το Ιράν. Ο καυγάς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ξέσπασε για οικονομικές διαφορές.

Ωστόσο, η συμπλοκή πήρε γρήγορα δραματικές διαστάσεις, καθώς οι κρατούμενοι έβγαλαν αυτοσχέδια μαχαίρια με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να ακρωτηριαστεί στο δάχτυλό του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση για τη συγκόλλησή του.

Ένας ακόμα κρατούμενος χτυπήθηκε στη γνάθο και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο του Πειραιά.

Άμεσα έφτασαν στο σημείο της συμπλοκής σωφρονιστικοί υπάλληλοι, που σταμάτησαν τη συμπλοκή, ενώ οι εμπλεκόμενοι – πλην των δυο τραυματιών – θα οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»
«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης 1
Βίντεο ντοκουμέντο πριν από την επίθεση των κουκουλοφόρων στη Νομική Σχολή Αθηνών – Η ύποπτη μοτοσικλέτα και οι κινήσεις των δραστών
«Με χτύπησαν με τον πυροσβεστήρα στο πρόσωπο», λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε - Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι κουκουλοφόροι να ήταν και αυτοί φοιτητές της νομικής
Μοτοσικλέτα στον δρόμο 4