Πολιτική

Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Ερντογάν με tweet στα τούρκικα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με tweet στα τούρκικα, απάντησε στις προκλήσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Πέμπτης (09.06.2022).

Μετά τις αναρτήσεις που έκανε ο πρόεδρος της Τουρκίας στα ελληνικά, εξαπολύοντας νέες απειλές κατά της χώρας μας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέλεξε να του απαντήσει με τον ίδιο τρόπο, γράφοντας… στα τούρκικα.

“Η Ελλάδα θα προστατέψει την κυριαρχία της απέναντι σε οποιαδήποτε απειλή. Ας σταματήσουν λοιπόν οι προκλήσεις και ας επιστρέψουμε στον διάλογο στη βάση του διεθνούς δικαίου. Η απάντηση στην οικονομική κρίση, που αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί, δεν είναι ο εθνικισμός”, έγραψε χαρακτηριστικά. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δόμνα Μιχαηλίδου για δημογραφικό: «Μαραθώνιος που πρέπει να τρέξουμε με ρυθμό σπριντ»
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας τόνισε ότι η κυβερνητική πολιτική βασίζεται σε τρεις άξονες: άμεσες οικονομικές ενισχύσεις, φορολογικά κίνητρα και ενίσχυση κοινωνικών υπηρεσιών και δομών
Δόμνα Μιχαηλίδου