Πολιτική

Επίθεση από Τούρκους με απειλές και ύβρεις στον λογαριασμό του Βασίλη Κικίλια στο Instagram

Ακόμα και ο υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στο στόχαστρο των Τούρκων οι οποίοι κατέκλυσαν τον λογαριασμό του στο Instagram με απειλές και ύβρεις λίγες ημέρες μετά τα σχόλια του Βασίλη Κικίλια για την προπαγανδιστική καμπάνια της Τουρκίας με τίτλο Turkaegean. 

Όπως είχε επισημάνει ο Υπουργός Τουρισμού και μέσω του newsit.gr για τη νέα τουρκική πρόκληση και την απόπειρα εργαλειοποίησης του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας: “Οι Τούρκοι είτε έχουν έλλειψη φαντασίας είτε έλλειψη δημιουργικού”.

Η διαδικτυακή επίθεση εξαπολύθηκε από λογαριασμούς στην Τουρκία στον προσωπικό λογαριασμό του Υπουργού Τουρισμού στο Instagram με υβριστικά σχόλια τόσο για τον Βασίλη Κικίλια προσωπικά, όσο και για τη χώρα μας.

Γράφουν μεταξύ άλλων: «Ελάτε γ#%@ ελληνικά σκυλιά. Εσείς το λέτε πόλεμο, εμείς το λέμε “γάμο”».

Επίσης, ανέβασαν φωτογραφίες με πλάνα από την άσκηση “Εφές” και με tags “φίλοι του στρατού” και της αστυνομίας” και το σχόλιο: “Εάν η καρδιά σας δεν τρέμει, τότε έχετε κάποιο πρόβλημα”.

hackers kikilias

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Ξεκόβω κάθε συζήτηση για πρόωρες εκλογές και ανασχηματισμό – Έχουμε υπόψιν μας και άλλα μέτρα στήριξης
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε ευθέως το ενδεχόμενο παράτασης της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή με επιπτώσεις τόσο στην ευρωπαϊκή όσο και στην ελληνική οικονομία, λέγοντας ότι η χώρα πρέπει «να είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα»
Κυριάκος Μητσοτάκης 228
Σήκωσε το γάντι ο Σαμαράς και χαρακτήρισε το Μητσοτάκη «ερασιτέχνη εφησυχασμένο» – «Αδικείτε τον εαυτό σας» η απάντηση Παπασταύρου
«Θα μου κάνει εμένα μαθήματα η μεταλλαγμένη Νέα Δημοκρατία» διερωτήθηκε, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός - Αντιπαράθεση με τον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος
Αντώνης Σαμαράς
94