Ελλάδα

Επίθεση με πυροβολισμούς σε Λιόσια και Ασπρόπυργο: 13 οι κατηγορούμενοι, βρέθηκαν σφαίρες στην κατοχή τους

Δεκατρία άτομα κατηγορούνται για τις επιθέσεις με πυροβολισμούς που σημειώθηκαν την περασμένη Δευτέρα (13.06.2022) σε σπίτια στα Άνω Λιόσια και τον Ασπρόπυργο. Οι κατηγορούμενοι, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., ανήκουν σε δύο διαφορετικές ομάδες και είχαν προσωπικές διαφορές. 

Για τα περιστατικά με τους πυροβολισμούς σε Άνω Λιόσια και Ασπρόπυργο, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος και των 13 ατόμων για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία, εκβίασης και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με την Ο.Π.Κ.Ε, 3 από τους κατηγορούμενους, ένας 18χρονος και δύο γυναίκες 19 και 29 ετών.

Οι κατηγορούμενοι, που ανήκουν σε δύο διαφορετικές ομάδες, εμπλέκονται, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, σε επιθέσεις με πυροβολισμούς σε σπίτια, λόγω προσωπικών διαφορών, οι οποίες έγιναν, τη Δευτέρα, 13 Ιουνίου, στις περιοχές των Άνω Λιοσίων και του Ασπρόπυργου.

Σημειώνεται, ότι από τις αστυνομικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Εννέα πυροδοτημένα φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, 10 κάλυκες των 9 mm, βολίδα πυροβόλου όπλου, 35 φυσίγγια των 9 mm, πλήθος φυσιγγίων κυνηγετικού όπλου και 2 Ι.Χ αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκίνησαν οι έλεγχοι σε ακαθάριστα οικόπεδα από την Πυροσβεστική – 3.748 καταγγελίες πολιτών σε 18 ημέρες
Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 164 έλεγχοι έπειτα από καταγγελίες πολιτών κατά τους οποίους εντοπίστηκαν 72 περιπτώσεις οικοπέδων που δεν έχουν καθαριστεί και δεν έχουν δηλωθεί
Οικόπεδο με συγκεντρωμένα ξύλα στην Λ. Μαραθώνος
Η Meta υπέρ του ελληνικού σχεδίου για «age verification» σε Facebook και Instagram: «Η ασφάλεια των παιδιών μας δεν είναι διαπραγματεύσιμη»
Η ελληνική πρόταση βασίζεται στην ιδέα του αυτόματου ψηφιακού ελέγχου της ηλικίας - Το non-pape rπαρουσίασε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, για την προστασία των ανηλίκων από τον εθισμό στο διαδίκτυο
facebook 1