Πολιτική

Πηγές ΝΔ: Η Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές

Την αντίδραση και της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν τα όσα είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στα social media για την Δανάη Μπάρκα. Η νεαρή δικηγόρος από την Θεσσαλονίκη έβαλε στο στόχαστρο την παρουσιάστρια του MEGA για το σώμα της, μετά από φωτογραφίες που πόσταρε στο Instagram φορώντας το μαγιό της. 

Μετά τον σάλο που ξέσπασε στο Twitter και την απάντηση της Δανάης Μπάρκα, πηγές από την Πειραιώς θέλησαν να πάρουν αποστάσεις σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι: «Η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Υπενθυμίζεται ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου έκανε λόγο για «λάθος πρότυπα υγείας, στα πλαίσια της woke culture», αναφερόμενη στις φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα και στα κολακευτικά σχόλια που έκαναν κάποιοι για τις φωτογραφίες της. «Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η No1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου, στην ανάρτησή της στο Instagram.

latinopoulou barka

Οργή στο Twitter για την Λατινοπούλου

Η τοποθέτηση – σχόλιο της Αφροδίτης Λατινοπούλου, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του Twitter, με πολλούς από αυτούς να την κατακεραυνώνουν για τα όσα είπε για την Δανάη Μπάρκα. 

«Η #Λατινοπουλου δεν έχει τίποτα εναντίον σου αν δεν είσαι χοντρός, άσχημος, ομοφυλόφιλος, παραπληγικός, τετραπληγικός, νοητικά καθυστερημένος, ψυχικά ασθενής, καρκινοπαθής, τσιγγάνος, Εβραίος, Τούρκος, Αλβανός…..» αναφέρει ένας χρήστης του Twitter. 

«Με το φαινόμενο #Λατινοπουλου γιατί δεν γίνεται τίποτα; αναρωτιέμαι μια τύπισσα με ρατσιστικές απόψεις για όλους και για όλα προβάλλοντας το πιο απαράδεκτο πρότυπο για τις νέες γενιές.Ένας οχετος με μπόλικο μακιγιάζ ντυμένη με μάρκες.Οι “υπέροχοι πολιτικοι” μας τα βλέπουν αυτά;» γράφει ένας άλλος χρήστης του Twitter. 

Και αυτά είναι μόνο λίγα από τα σχόλια οργής που κατάφερε να προκαλέσει με τις δηλώσεις της η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Δείτε ΕΔΩ τα σχόλια στο Twitter για τις δηλώσεις της.

Η πληρωμένη απάντηση από την Δανάη Μπάρκα

Η παρουσιάστρια του MEGA, από την πλευρά της, τοποθετήθηκε για την ανάρτηση της νεαρής δικηγόρου από την Θεσσαλονίκη. «Με το συγκεκριμένο σώμα το οποίο χθες κρίθηκε εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί, έχω γεροκομήσει 3 μήνες τον παππού μου στο νοσοκομείο, έχω ταΐσει τη γιαγιά μου, με το ίδιο σώμα δουλεύω και έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους» ανέφερε – μεταξύ άλλων – η Δανάη Μπάρκα, σημειώνοντας μάλιστα ότι και με αυτό θέλει να κάνει παιδιά. 

Δείτε εδώ την απάντηση της Δανάης Μπάρκα:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 41
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα