Πολιτική

Μπάμπης Παπαδημητρίου για τα γκαζάκια στο σπίτι του: Τρομοκρατική ενέργεια, να σταματήσουν τις «επιθέσεις» τα κόμματα

Για τρομοκρατική ενέργεια η οποία στρέφεται εναντίον όπου λέει ελεύθερα την άποψή του έκανε λόγο ο Μπάμπης Παπαδημητρίου μετά την έκρηξη από γκαζάκια στο σπίτι του στο Παγκράτι.

Ο Μπαμπης Παπαδημητρίου ανέφερε πως στοχοποιεί «όχι εμένα ως δημοσιογράφο μόνο, αλλά να τρομοκρατήσει και τους ανθρώπους που ζούμε μαζί και να τρομοκρατήσει εκείνους που λένε, ακόμη σήμερα στην Ελλάδα ελεύθερα την άποψή τους»

«Φτάνει πια τόσα χρόνια να χτυπάνε δημοσιογράφους, να χτυπάνε τα σπίτια τους, να χτυπάνε τους ανθρώπους που ζουν μαζί τους. Είναι κάτι το οποίο νομίζω πως πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη της η Πολιτεία, τα κόμματα και θα ήταν καλό να σταματήσουν οι επιθέσεις που γίνονται εναντίον της ελεύθερης άσκησης της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα. Απ’ όπου και αν προέρχονται» υπογράμμισε.

Επίσης καταφέρθηκε κατά πολιτικών αντιπάλων, λέγοντας πως αυτοί καθοδηγούν όσους βάζουν βόμβες και κάνουν όσα κάνουν για να τρομοκρατήσουν.

«Αυτό που έγινε και χθες στο Ευρωκοινοβούλιο να γίνονται αναφορές από ανθρώπους που δεν ξέρουν τίποτα για το πώς ζούμε εμείς εδώ στην Ελλάδα και πώς κάνουμε τη δουλειά μας οι δημοσιογράφοι και από ωραία γραφεία στο Παρίσι να μας συντάσσουν Εκθέσεις… Διαμαρτύρομαι. Αυτούς θεωρώ ότι καθοδηγούν τους άλλους οι οποίοι βάζουν τις βόμβες και κάνουν όσα κάνουν για να μας τρομοκρατήσουν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μήνυμα στη Λιβύη από Βρυξέλλες: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να εχει νομικές συνέπειες για τρίτα κράτη
«Η επανάληψη αυτού του μηνύματος είναι απαραίτητη για να καταστήσει σαφές σε Τουρκία και Λιβύη ότι αυτό το μνημόνιο δεν έχει καμία πρακτική αξία»
Χάρτης 8
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Από χθες που είδα την δικογραφία είμαι πιο ανακουφισμένος – Δεν διαπραγματεύομαι με κανέναν
«Δεν υπάρχει καμία επισύνδεση καμία ομιλία καμία εντολή καμία επικοινωνία με την διοίκηση να δοθούν λεφτά ούτε και συνομιλία μου με κτηνοτρόφο και αγρότη να δοθούν λεφτά»
Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Μάκης Βορίδης 22