Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου για Μπάμπη Παπαδημητρίου: Εγκληματική ενέργεια η επίθεση στο σπίτι του, δε μπορεί να γίνει ανεκτή

Την απερίφραστη καταδίκη του για την επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, και κάλεσε τα υπόλοιπα κόμματα να πράξουν το ίδιο.

“Καταδικάζουμε την επίθεση με γκαζάκια στην οικία του βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου και το ίδιο φυσικά περιμένουμε από όλα τα πολιτικά κόμματα. Οι τραμπούκοι που κρύβονται πίσω από αυτή αλλά και από όλες τις υπόλοιπες επιθέσεις ματαιοπονούν αν πιστεύουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν και θα μας κάμψουν. Οι επιθέσεις αυτές συνιστούν εγκληματικές ενέργειες που δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές από κανένα δημοκρατικό πολίτη” ανέφερε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χατζηδάκης για μεταναστευτικό: Η Ελλάδα δε θα γίνει ξέφραγο αμπέλι, ειδικότερα στο μέσον της τουριστικής περιόδου
«Η Λιβύη πρέπει να κατανοήσει ότι δεν μπορεί να αγνοήσει τον παράγοντα Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης, πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι ο δρόμος για την όποια οικονομική στήριξη της Λιβύης περνάει και από την Αθήνα»
Ο Κωστής Χατζηδάκης 7
Ο Χάφταρ χαρακτήρισε ανεπιθύμητη την ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία - Διπλωματική κρίση με τη Λιβύη και συνάντηση Μητσοτάκη με Πλεύρη στο Μαξίμου
Εκτιμάται ότι αυτή η πρωτοφανής κίνηση έγινε επειδή η ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία πήγε πρώτα στην Τρίπολη, όπου εδρεύει η κυβέρνηση που έχει αναγνωριστεί από τον ΟΗΕ
Χαλίφα Χάφταρ 142
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ταχύτερη η απονομή πειθαρχικής δικαιοσύνης στο Δημόσιο»
Σε σύσκεψη για το νομοσχέδιο για την πειθαρχική δικαιοσύνη στο Δημόσιο συμμετείχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Το νομοσχέδιο φέρνει επίσης αυστηροποίηση και εκσυγχρονισμό του νομικού πλαισίου»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 8