Πολιτική

Μητσοτάκης σε Χατζηνικολάου για την επίθεση στη Real: Οι δράστες θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη

Η εμπρηστική επίθεση στο κτίριο όπου στεγάζονται, μεταξύ άλλων, η Real News και ο Real FM καταδικάζεται απ’ όλους. Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον επικεφαλής του Real Group, Νίκο Χατζηνικολάου.

Η επίθεση στη Real έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης (13.07.2022) και ήδη οι αρχές αναζητούν τους δράστες που τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο, με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά και να καταστρέψει τα πάντα. Η Πολιτεία θα κάνει τα πάντα για να οδηγηθούν οι δράστες στη Δικαιοσύνη, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον γνωστό δημοσιογράφο και εκδότη το πρωί της Τετάρτης. Του εξέφρασε τη συμπαράστασή του και τον διαβεβαίωσε ότι η Πολιτεία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Κάθε απόπειρα τρομοκράτησης δημοσιογραφικών φωνών πέφτει στο κενό. Κάθε στοχοποίηση δημοσιογράφων είναι απολύτως καταδικαστέα, σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τέμπη: Νέος γύρος πολιτικής σύγκρουσης για την αίθουσα της δίκης, η αντιπολίτευση μιλά για εικόνα που εκθέτει το υπουργείο Δικαιοσύνης
Η κυβέρνηση υπερασπίζεται την καταλληλότητα του χώρου στη Λάρισα, επικαλούμενη τον σχεδιασμό του βάσει της ανακριτικής διαδικασίας
Δίκη για Τέμπη, Λάρισα
Ο Σωκράτης Φάμελλος «έριξε άκυρο» και επισήμως στον Νίκο Ανδρουλάκη για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε αρνητικά στην πρόσκληση για συμμετοχή στο θεματικό τραπέζι «Σύνταγμα και Θεσμοί», διαμηνύοντας πάντως ότι ο διάλογος στον προοδευτικό χώρο παραμένει αναγκαίος
Νίκος Ανδρουλάκης και Σωκράτης Φάμελλος 7