Συμβαίνει τώρα:
Μποτιλιάρισμα στην Αττική Οδό από πτώση μπετόν στον δρόμο - «Έμφραγμα» σε Κηφισό και Αθηνών
Πολιτική

Τσίπρας για επίθεση στη Real: Άμεσα οι δράστες στη Δικαιοσύνη

Να φέρει άμεσα τους δράστες της επίθεσης στη Real News στη Δικαιοσύνη ζητά από την πολιτεία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Η εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του ομίλου έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης (13.07.2022).

Ο κ. Τσίπρας είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με το Νίκο Χατζηνικολάου και εξέφρασε στον δημοσιογράφο τη συμπαράστασή του για την εμπρηστική επίθεση.

Με ένα tweet του ο Αλέξης Τσίπρας ένωσε τη φωνή του με όλο τον υπόλοιπο πολιτικό κόσμο που καταδίκασε την επίθεση στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της εφημερίας Real News και του ραδιοφωνικού σταθμού Real Fm.

«Η εμπρηστική επίθεση στον RealFm, ακόμη μια επίθεση στην ελευθερία του Τύπου και της ενημέρωσης. Η Πολιτεία οφείλει άμεσα να φέρει τους δράστες στη δικαιοσύνη», ανέφερε σε tweet του ο Αλέξης Τσίπρας. 

Αργότερα, ο Αλέξης Τσίπρας είχε και επικοινωνία με τον Νίκο Χατζηνικολάου, εκδότη της Real News. Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε στον δημοσιογράφο τη συμπαράστασή του για την εμπρηστική επίθεση στον Real FM.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Γεραπετρίτης για τη νίκη Ερχιουρμάν στα Κατεχόμενα: Ανοίγει νέο κεφάλαιο ελπίδας για την επανένωση της Κύπρου
«Η επανένωση θα εγγυάται την ειρήνη και ευημερία Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια» υπογραμμίζει ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών
Γιώργος Γεραπετρίτης
Μάξιμος Χαρακόπουλος στη χειροτονία του νέου αρχιεπισκόπου Σινά: Νέα ελπιδοφόρα εποχή για την ιστορική μονή της Αγίας Αικατερίνης
«Προσδοκούμε, με τη χάρη του Θεού, οι πληγές που άνοιξαν στο πρόσφατο παρελθόν να ιαθούν σύντομα, και η Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης στο Θεοβάδιστο Όρος να συνεχίσει να ακτινοβολεί»
Ο γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας, βουλευτής της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος με τον νέο Αρχιεπίσκοπο Σινά, κ. Συμεών / πηγή φωτογραφίας Βουλή των Ελλήνων
Γιώργος Μυλωνάκης: «Είναι αθλιότητες, η συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες», η απάντησή του σε δημοσίευμα εφημερίδας
«Μέσα σε ένα μήνα έχω την τιμή να ασχολείται μαζί μου τουλάχιστον σε τρία πρωτοσέλιδα της εφημερίδας του και δεκάδες άρθρα των ιστοσελίδων του», ανέφερε
Ο Γιώργος Μυλωνάκης
Αυστηρή απάντηση Γεραπετρίτη σε Φιντάν για πρόγραμμα SAFE: Όποιος ενοχλείται οφείλει να το αποδεχθεί - Υποδείξεις και μομφές δεν είναι αποδεκτές
Ο Τούρκος ΥΠΕΞ αναφέρθηκε στο πρόγραμμα SAFE λέγοντας πως «οι αποφάσεις που επηρεάζουν την ασφάλεια της Ευρώπης δεν πρέπει να εξυπηρετούν τα συμφέροντα μόνο μιας χώρας, αλλά να προάγουν τη συνολική ασφάλεια»
Ο Χακάν Φιντάν και ο Γιώργος Γεραπετρίτης 8