Πολιτική

Μανωλίδου: «Χυδαίο ψέμα» πως την χτύπησε ο σύζυγός της Άδωνις Γεωργιάδης

Η Ευγενία Μανωλίδου βρέθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, λίγες ημέρες μετά τις φήμες που την ήθελαν να έχει χτυπηθεί από τον σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη.

Μάλιστα η Ευγενία Μανωλίδου έδωσε απάντηση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαρακτηρίζοντας «χυδαίο ψέμα» τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο και τα οποία προκάλεσαν και την οργισμένη αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη

«Κάνουμε σπουδαία πράγματα για τη γλώσσα, την ιστορία, τον πολιτισμό μας εδώ και τόσα χρόνια με την Ελληνική Αγωγή, αλλά αρκεί ένα χυδαίο ψέμα ώστε να με καλούν τα δελτία ειδήσεων να πάρω θέση… o tempora, o mores», ανάρτησε στο twitter.

Η κ.Μανωλίδου βρέθηκε στα θεωρεία της Βουλής μαζί με τους μαθητές της Ελληνικής Αγωγής που συμμετέχουν στο σχετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του κοινοβουλίου.

στο θεωρεία της Ολομέλειας μαζί με τους μαθητές της Ελληνικής Αγωγής πoυ συμμετέχοινταςστο σχετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Βουλής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το μεγάλο πάρτι της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και το συρτάκι - «Δεν θα απογοητεύσω τις ΗΠΑ και την Ελλάδα»
Την Τρίτη αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα - «Ως πρέσβης ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Έλληνες συμμάχους μας για την προώθηση της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Πολιτική «θύελλα» για το λουκέτο στα ΕΛΤΑ: «Γκρίνια» στο Μαξίμου και «γαλάζιες» ενστάσεις
Τα «πυρά» κατευθύνθηκαν και προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος εξανέστη - «Δεν είχε εξηγηθεί στην κοινωνία η οξύτητα του προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα ΕΛΤΑ»
Ελληνικά Ταχυδρομεία 13