Κόσμος

Γερμανία: Η Lufthansa ακυρώνει ακόμα 2.000 πτήσεις από Μόναχο και Φρανκφούρτη

Με την αιτιολογία τις ελλείψεις προσωπικού στα αεροδρόμια καθώς και τη βιομηχανική δραστηριότητα και τη συνεχιζόμενη πανδημία της Covid-19 η Lufthansa ανακοίνωσε ότι ακυρώνει επιπλέον 2.000 πτήσεις από τη Φρανκφούρτη και το Μόναχο για αυτό το καλοκαίρι.

«Η Lufthansa έχει εφαρμόσει πολυάριθμα μέτρα και προσλαμβάνει επιπλέον προσωπικό όπου είναι δυνατόν για να διασφαλίσει τη μεγαλύτερη δυνατή σταθερότητα του προγράμματος πτήσεων και έτσι να προσφέρει στους επιβάτες της την καλύτερη δυνατή ασφάλεια σχεδιασμού», δήλωσε η εταιρεία στο Reuters.

«Οι απεργίες προσωπικού για την ασφάλεια των πτήσεων, καιρικά φαινόμενα και, ειδικότερα, το αυξημένο ποσοστό μολύνσεων από τον κορονοϊό έχουν πλέον επιβαρύνει επιπλέον το σύστημα», ανέφερε η εταιρεία, επιβεβαιώνοντας μια προηγούμενη αναφορά της εφημερίδας Bild.

Οι ακυρώσεις έρχονται πέρα από τις 770 ακυρωμένες πτήσεις που είχε ανακοινώσει για την εβδομάδα από 8 έως 14 Ιουλίου.

Η Lufthansa τόνισε ότι οι πρόσθετες ακυρώσεις επηρέασαν τις πτήσεις, ειδικά την απογευματινή και βραδινή κίνηση.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ: «Πιστεύω ότι δεν επιτρέπεται να είμαι υποψήφιος για τρίτη θητεία, κρίμα» – Το σενάριο με τον Βανς ως «μαριονέτα»
Την προηγούμενη εβδομάδα ο Στιβ Μπάνον, υπογράμμισε ότι «ο Τραμπ θα είναι πρόεδρος το 2028, ο κόσμος πρέπει να συνηθίσει σε αυτή την ιδέα», εξηγώντας ότι υπάρχει σχέδιο για να γίνει αυτό
Οι Ντόναλντ Τραμπ και Τζ. Ντ. Βανς