Media

Χρίστος Αντωνιάδης: Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι πολύ ήσυχος άνθρωπος, δεν παίρνεις χαμπάρι ότι είναι εκεί

“Δεν τον ξέρω πολύ προσωπικά, στο σπίτι του δεν έχω πάει ποτέ, αλλά στη δουλειά είναι πρόβατο” ανέφερε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης ήταν καλεσμένος στο Love it με τη σύζυγό του κι ανάμεσα σε άλλα απάντησε και για τον Θέμη Αδαμαντίδη κι όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες. 

“Με τον Θέμη Αδαμαντίδη έχουμε συνεργαστεί μια φορά, αλλά έχουμε συνυπάρξει πάρα πολλές φορές και σε πλατό και σε εκπομπές. Δεν τον ξέρω πολύ προσωπικά, στο σπίτι του δεν έχω πάει ποτέ, αλλά στη δουλειά είναι πρόβατο.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει σπίτι του, δεν παίρνω θέση, αλλά στη δουλειά είναι πρόβατο. Πολύ ήσυχος άνθρωπος, δεν παίρνεις χαμπάρι ότι είναι εκεί. Ούτε παραξενιές, ούτε τίποτα», είπε αρχικά ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης είπε επίσης: «Οπωσδήποτε με εξέπληξε. Εγώ είμαι κατά της βίας, εννοείται, δεν το συζητάμε, όπως όλοι σας, φαντάζομαι. Αλλά άμα δεν ξέρεις τι ακριβώς έχει συμβεί, τι να σας πω».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Στο Παρά Πέντε – 20 χρόνια μετά: Συγκίνηση στο επετειακό επεισόδιο – Τα highlights και η αναφορά στην Ειρήνη Κουμαριανού
Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο reunion της κωμικής σειράς του MEGA - Τα τραγούδια της Ζουμπουλίας και της Θεοπούλας και η πάμπλουτη κληρονόμος Ντάλια εν μέσω οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα
Στο Παρά Πέντε – 20 χρόνια μετά: Συγκίνηση στο επετειακό επεισόδιο – Τα highlights και η αναφορά στην Ειρήνη Κουμαριανού