Ελλάδα

Δημήτρης Λιγνάδης: Σήκωσαν πανό και στην Επίδαυρο – Έγραφε στα αγγλικά «Βιαστής είναι»

Χωρίς τέλος συνεχίζονται οι αντιδράσεις στα θέατρα της χώρας για την απόφαση του δικαστηρίου για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Αυτή τη φορά, πανό διαμαρτυρίας «σηκώθηκε» στην Επίδαυρο.

Βράδυ Σαββάτου (23.07.2022) και το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου είναι γεμάτο κόσμο που είχε πάει να παρακολουθήσει τον «Αγαμέμνων» του Γερμανού σκηνοθέτη Ούρλιχ Ράσε. Κι εκεί, λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση, υψώθηκε το πανό για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Βιαστής είναι» έγραφε στα αγγλικά.

epidavros lignadis

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Προσοχή στις βαριές λοιμώξεις στις γιορτές» λένε οι πνευμονολόγοι – Πόσο προστατεύει το φετινό αντιγριπικό εμβόλιο
Η ταχεία διασπορά του στελέχους «Κ» στην Ευρώπη, αλλά και στη χώρα μας, έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία και ερωτήματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα του φετινού εμβολιασμού
Γρίπη
Συγγενείς θυμάτων τρομοκρατίας για ΕΚΚΟΜΕΔ: Ο Δημήτρης Κουφοντίνας να μην πάρει με κρατικά χρήματα, αυτό που κάποτε «αγόραζε» με αίμα
«Εκφράσαμε την έντονη αντίθεσή μας, στο ενδεχόμενο να δοθεί βήμα στους τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη, οι οποίοι επί δεκαετίες επέβαλαν τη φωνή τους στον δημόσιο λόγο με το αίμα των ανθρώπων μας»
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας