Ελλάδα

Θρίλερ στη Λαχαναγορά του Ρέντη: Βρήκαν άνδρα νεκρό σε φορτηγό και δεμένο

Σοκ στη Λαχαναγορά του Ρέντη όπου το μεσημέρι της Παρασκευής (29.07.2022) βρέθηκε άνδρας νεκρός μέσα σε φορτηγό. 

Στη Λαγαχαναγορά του Ρέντη σπεύδουν ιατροδικαστής και αστυνομία αφού ο άνδρας βρέθηκε με tyre up στο λαιμό, μέσα στο φορτηγό του που ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ, στην οδό Κένεντι.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας είναι Έλληνας, 47 ετών και ιδιοκτήτης του φορτηγού, το οποίο ήταν γεμάτο εμπόρευμα το οποίο έπρεπε να πάει στη Χαλκίδα. 

rentis nekros rentis nekros

Ο θάνατός του, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, επήλθε είτε χθες το βράδυ είτε σήμερα το πρωί.  

Στο σημείο εκτός από ιατροδικαστή, μεταβαίνουν και άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών. 

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πρεμιέρα» για το «βραχιολάκι» στο νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι»: Τι έδειξαν τα στοιχεία της πρώτης ημέρας
Το νέο σύστημα με το «βραχιολάκι» εφαρμόζεται μέχρι στιγμής πιλοτικά στα ΤΕΠ δύο μεγάλων νοσοκομείων της Αττικής, και συγκεκριμένα στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και Ογκολογικό «Άγιοι Ανάργυροι»
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
Η ανώνυμη καταγγελία στο «100» για το μωρό που παράτησαν οι γονείς του στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη - «Ακούγονταν κραυγές, όχι κλάμα»
«Όταν ο συνάδελφος πήρε στην αγκαλιά του τη μικρή, σταμάτησε το κλάμα, την κραυγή. Με έπιασε μία τρομάρα ακούγοντας το βρέφος να σπαράζει», αναφέρει ένας από τους αστυνομικούς που μπήκε στο σπίτι της οικογένειας
Σπίτι
3