Πολιτική

Το τηλεφώνημα Γεραπετρίτη σε Ανδρουλάκη που δεν απαντήθηκε – Τι λέει το ΠΑΣΟΚ

Απάντηση στις διαρροές που φέρονται να έγιναν από την κυβέρνηση ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν ανταποκρίθηκε σε τηλεφώνημα του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη σχετικά με τις παρακολουθήσεις που είχαν στόχο τον ίδιο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, έδωσε η Χαριλάου Τρικούπη.

Το ΠΑΣΟΚ – αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη – από την πρώτη στιγμή λειτούργησε απόλυτα θεσμικά και με σεβασμό στη Δικαιοσύνη. Ο κ. Γεραπετρίτης και ο κ. Κοντολέων βρέθηκαν ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και δεν είπαν την αλήθεια.
Καλούμε την Κυβέρνηση θεσμικά να ενημερώσει άμεσα την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας χωρίς άλλη καθυστέρηση. Όλα στο φως.

Νωρίτερα, είχαν γίνει γνωστές πληροφορίες ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον κ. Ανδρουλάκη, αλλά δεν ανταποκρίθηκε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κυβέρνηση δια του υπουργού Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη επιχείρησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, χωρίς ο κ. Ανδρουλάκης να απαντήσει.

Οι ίδιες πηγές, αναφερόμενες στα περί εκλογών, επαναβεβαιώνουν ότι θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, όπως έχει πει ο πρωθυπουργός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13
Έπεσαν οι υπογραφές για τα 157 χλμ. του ΒΟΑΚ - Μητσοτάκης: «Σπουδαία ημέρα για την Κρήτη, ας την υποδεχτούμε ενωμένοι»
Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα εγρήγορσης στους τοπικούς φορείς, με φόντο τα τροχαία δυστύχημα στην Κρήτη, προαναγγέλλοντας σημαντικές παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στο νησί
Η στιγμή της υπογραφής στην εκδήλωση για τον ΒΟΑΚ στην Κρήτη 28