Ελλάδα

Βρέθηκε η 32χρονη που εξαφανίστηκε από το Μεταξουργείο

Αίσιο τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης της 32χρονης Μπιλιάνα Σπάσοβα στην περιοχή του Μεταξουργείου. Όπως έκανε γνωστό το Χαμόγελο του Παιδιού, η γυναίκα βρέθηκε την Παρασκευή (12.08.2022).

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, η περιπέτεια εξαφάνισης της Σπάσοβα (επ.) Μπιλιάνα (ον.) 32 ετών, έληξε σήμερα (σ.σ. 12.08.2022), δίνοντας, τέλος, στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η Μπιλιάνα Σπάσοβα εξαφανίστηκε στις 03/08/2022 από την περιοχή του Μεταξουργείου στην Αθήνα. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης στις 10/08/2022 κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς υπήρχε ενδεχόμενο να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην 32χρονη και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
43χρονος είχε βάλει κρυφή κάμερα σε γυναικείες τουαλέτες στην Παλλήνη - Γεμάτο από υλικό παιδικής πορνογραφίας το σπίτι του
Αφέθηκε ελεύθερους με περιοριστικούς όρους - Ο δράστης συνελήφθη μετά καταγγελία για την τοποθέτηση κρυφής κάμερας στις τουαλέτες εταιρείας όπου εργαζόταν
Περιπολικό αστυνομίας 6
Η ανατριχιαστική περιγραφή γυναίκας που είδε τον 5χρονο κλειδωμένο στο μπαλκόνι στα Καμίνια - «Ούρλιαζε, "είμαι κλειδωμένος και μόνος"»
Η γυναίκα που κάλεσε την αστυνομία, αποκάλυψε πως το παιδί έκλαιγε και ήταν τελείως γυμνό - Αναζητείται η δεύτερη αδελφή του - Δεν έχει εμφανιστεί ακόμα η μητέρα του
Καμίνια
3