Κόσμος

Πακιστάν: Τουλάχιστον 20 άνθρωποι απανθρακώθηκαν μετά από τροχαίο

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι απανθρακώθηκαν μετά από φωτιά που ξέσπασε σε λεωφορείο που συγκρούστηκε με βυτιοφόρο που μετέφερε βενζίνη στο κεντρικό τμήμα του Πακιστάν. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιφέρεια της πόλης Μουλτάν. 

Το σοκαριστικό δυστύχημα στο κεντρικό τμήμα του Πακιστάν σημειώθηκε όταν το λεωφορείο προσέκρουσε στο πίσω μέρος του βυτιοφόρου, στο σκοτάδι. «Είκοσι άνθρωποι σκοτώθηκαν στο δυστύχημα που προκλήθηκε από την πυρκαγιά» που ξέσπασε στη συνέχεια, δήλωσε στο AFP ο Ράο Ζουλφίκαρ Άλι, υψηλόβαθμος αξιωματούχος της αστυνομίας. Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν, πρόσθεσε.

Συχνά σημειώνονται δυστυχήματα στα μέσα μαζικής μεταφοράς στο Πακιστάν λόγω της κακής κατάστασης των δρόμων, των κακοσυντηρημένων οχημάτων και της απρόσεχτης οδήγησης.

Το 2015, 62 άνθρωποι είχαν σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα στο οποίο εμπλέκονταν και πάλι λεωφορείο και βυτιοφόρο στη νότια επαρχία Σιντ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νότια Κορέα: Συμβολική επίσκεψη του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια
Ο Πιτ Χέγκσεθ βρέθηκε στη Νότια Κορέα για να συζητήσει με στρατηγικούς εταίρους θέματα ασφαλείας στην περιοχή μετά την περιοδεία του Τραμπ στην Ασία την
Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας με τον Νοτιοκορεάτη ομόλογό του Αν Γκιου - Μπακ
Πρώην τηλεπαρουσιάστρια μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την μητέρα της στο Halloween «για να σώσει τον εαυτό της»
«Είδα μια γυναίκα να τρέχει καταπάνω στο αυτοκίνητό μας, με τα χέρια και το σώμα της γεμάτα αίμα, ζητώντας να καλέσουμε το 911» - Σκηνές φρίκης περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες
Η 47χρονη πρώην τηλεπαρουσιάστρια, Αντζελίν Μοκ