Media

Μαρία Μπακοδήμου: Δεν έχουμε μιλήσει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και στον Πάνο Παπαδόπουλο για το νέο της τηλεοπτικό βήμα στον ΣΚΑΙ αλλά κι αν έχει μιλήσει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

«Ψυχολογικά είμαι έτοιμη και πολύ χαρούμενη. Μου αρέσουν οι αλλαγές γενικά. Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια πολύ ωραία σχέση στο J2US και επαγγελματικά και προσωπικά με όλη την ομάδα. Θα μου λείψει αλλά είναι ωραίο να αλλάζεις γιατί ανανεώνεσαι και είναι πρόκληση. Δεν ήταν δύσκολη απόφαση. Ήθελα να εκφραστώ με τον δικό μου τρόπο διαφορετικά», λέει η Μαρία Μπακοδήμου.

«Δεν έχουμε μιλήσει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, του εύχομαι καλή επιτυχία», ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου για το νέο τηλεοπτικό βήμα του παρουσιαστή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Πανικός στο «Τιρκουάζ Χαλί» της Eurovision με χειρονομίες κατά του Ισραήλ - «Θα σας κόψουμε τον λαιμό»
H Δημόσια Ραδιοτηλεόραση του Ισραήλ υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία της Ελβετίας και στην EBU αφού νεαροί έκαναν χειρονομίες που υποδηλώνουν σφαγή και έφτυσαν την ισραηλινή αποστολή
H Γιουβάλ Ραφαέλ, που εκπροσωπεί το Ισραήλ, κάνει χειρονομίες κατά τη διάρκεια της τελετής «Τιρκουάζ χαλί» του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στη Βασιλεία 10