Κόσμος

Πριγκίπισσα Άννα για την Βασίλισσα Ελισάβετ: Αισθάνομαι τυχερή που πέρασα με την μητέρα μου τις τελευταίες 24 ώρες της ζωής της

Η μοναχοκόρη της Βασίλισσας Ελισάβετ, η Πριγκίπισσα Άννα ήταν εκείνη που συνόδευσε την μητέρα της από το Εδιμβούργο στο Λονδίνο στην τελευταία πτήση της Βασίλισσας. Ήταν όμως και εκείνη που πέρασε μαζί της τις τελευταίες 24 ώρες της ζωής της. 

Το μοιράστηκε σε μια τρυφερή ανακοίνωση που εξέδωσε και στην οποία αναφέρει: 

«Ήμουν τυχερή που πέρασα τις τελευταίες 24 ώρες της ζωής της αγαπημένης μου μητέρας μαζί της. Ήταν τιμή και προνόμιο να την συνοδεύσω στο τελευταίο της ταξίδι. Το να γίνω μάρτυρας της αγάπης και του σεβασμού από τόσους πολλούς σε αυτά τα ταξίδια που με έκανε να νιώσω ταπεινή αλλά και χαρούμενη. 

Θα έχουμε να μοιραστούμε όλοι μοναδικές αναμνήσεις. Ευχαριστώ το κάθε έναν που μοιράζεται μαζί μας την αίσθηση της απώλειάς μας. Μας υπενθυμίζει πόσο καταλυτική ήταν η παρουσία της και η συνεισφορά της στην εθνική μας ταυτότητα τόσο που την θεωρούσαμε δεδομένη. 

Είμαι ευγνώμων για την υποστήριξη και την κατανόηση στον αγαπημένο μου αδερφό Κάρολο ο οποίος αποδέχθηκε τις ευθύνες του Μονάρχη.

Στην μητέρα μου, την Βασίλισσα, σ’ ευχαριστώ 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ δημιούργησε κατάσταση win-win με το Ιράν και ετοιμάζεται να επιτεθεί μαζί με το Ισραήλ στην Τεχεράνη
Οι Ιρανοί δεν δείχνουν διατεθειμένοι να υποχωρήσουν αναφορικά με το πυρηνικό πρόγραμμά τους και να αποδεχθούν τις προτάσεις ΗΠΑ και Ευρώπης για κατάπαυση του πυρός με το Ισραήλ
Ντόναλντ Τραμπ 3