Ελλάδα

Θρίλερ στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου: Απειλεί να αυτοκτονήσει ο πρώην παίκτης του Survivor, Πάνος Αργιανίδης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια να πειστεί ο πρώην παίκτης του Survivor, Πάνος Αργιανίδης, να μην αυτοκτονήσει, όπως απειλεί. Έχει ταμπουρωθεί σε κτίριο στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου.

Δεν είναι γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν τον Πάνο Αργιανίδη να κλειστεί σε κτίριο στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου, όπου εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας και να απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο πρώην παίκτης του Survivor έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, με την ιδιότητα του μάνατζερ ράγκπι. 

Στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου, όπου από το βράδυ της Δευτέρας (19.09.2022) έχει ταμπουρωθεί, βρίσκονται διαπραγματευτής της αστυνομίας και η οικογένεια του Πάνου Αργιανίδη. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Προσποιήθηκε τον υπάλληλο εταιρείας ηλεκτρισμού και «μπούκαρε» σε σπίτι: Καρέ – καρέ η στιγμή που αρπάζει σακούλα γεμάτη με μετρητά και τιμαλφή
Οι δράστες παριστάνουν ακόμη και τους γιατρούς, ζητώντας χρήματα για δήθεν έκτακτη ανάγκη και ζητούν και τους κωδικούς τραπεζικών καρτών, υποδυόμενοι ακόμη και τους λογιστές
Ληστεία
Δήμαρχος ρωσικής πόλης πίσω από εμπρηστική επίθεση στα Χανιά – Η εντολή για «μπουρλότο» στο πλαίσιο εκβιασμού και το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ.
Η επίθεση έγινε σε κατοικημένη και τουριστική περιοχή και σύμφωνα με την Αστυνομία, έβαλε σε κίνδυνο περιοίκους και διερχόμενους
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ