Ελλάδα

Παλαιό Φάληρο: Προσπάθησαν να ληστέψουν πασίγνωστο κατάστημα fast food και τελικά παράτησαν το χρηματοκιβώτιο

Δύο άνδρες προσπάθησαν να ληστέψουν πασίγνωστο κατάστημα αλυσίδας fast food στο Παλαιό Φάληρο, τα ξημερώματα της Παρασκευής (23.09.2022).

Οι ένοπλοι μπήκαν περίπου στις 4 τα ξημερώματα στο κατάστημα, που βρίσκεται επί της οδού Βενιζέλου στο Παλαιό Φάληρο και αφού ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο.

Στη συνέχεια αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στο χώρο και κατευθύνθηκαν στο – κλεμμένο-  αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει απ΄έξω. Εκείνη τη στιγμή, όμως, έφτασε στο σημείο ένα περιπολικό και οι δύο ληστές πέταξαν το χρηματοκιβώτιο στον δρόμο, επιβιβάστηκαν στο όχημα και έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα. 

Ξεκίνησε έτσι μια άγρια καταδίωξη που κατέληξε στην οδό Κυνοσάργους στον Νέο Κόσμο, όπου συνελήφθη ένας από τους δύο δράστες.

Πρόκειται για έναν 20χρονο Αλβανό, ο οποίος ανακρίνεται στη ΓΑΔΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την δολοφονία της Μάγια στην Πολωνία: «Είχαν σχέση, ο 17χρονος την χτύπησε, ήταν παραβατικός»
ο 17χρονος που είναι βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 16χρονης Μάγια, είχε δεχτεί ακόμη 4 καταγγελίες από το 2021, για παρενόχληση και εκφοβισμό
Η 16χρονη Μάγια και ο δράστης της δολοφονίας
Hellenic Train: Με 1,5 ώρα καθυστέρηση αναχώρησε το τρένο από Αθήνα για Θεσσαλονίκη με 210 επιβάτες λόγω τεχνικού προβλήματος
Η Hellenic Train ενημερώνει ότι έδωσε στους 210 επιβάτες νερά και σνακ κατά την αναμονή και παράλληλα δυνατότητα αποζημίωσης με το 25% της αξίας του εισιτηρίου
Τρένο