Media

Φωτεινή Αθερίδου: Δεν ήθελα τριών ετών παιδί να το βουτάμε μέσα στην κολυμπήθρα

«Δεν θα έκανα ποτέ παραδοσιακό γάμο, βαριέμαι τόση ώρα όρθια», λέει η Φωτεινή Αθερίδου.

Η Φωτεινή Αθερίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αναφέρθηκε στους λόγους που δεν έκανε παραδοσιακό γάμο, αλλά και στην απόφασή της να βαφτίσει τον γιο της σε πισίνα.

«Πολύ ωραίο, τίποτα για πλάκα το κάναμε, να περάσουμε ωραία να γελάσουμε με τους φίλους μας, έτσι χαλαρά. Δεν θα έκανα ποτέ παραδοσιακό γάμο, βαριέμαι τόση ώρα να είμαι όρθια, τα βαριέμαι αυτά, αυτό που κάναμε ήταν τόσο… όσο», είπε αρχικά η Φωτεινή Αθερίδου.

Η Φωτεινή Αθερίδου είπε επίσης: «Δεν ήθελα τριών ετών παιδί να το βουτάμε μέσα στην κολυμπήθρα, δεν ήθελα ούτε να τον ταλαιπωρήσω, ούτε να τον τρομάξω, το κάναμε με έναν τρόπο που να μπορέσει να το αντιληφθεί, του είπα ότι θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου από τις διακοπές στην Πάρο με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή - «Είσαι ξεχωριστός»
Μια τρυφερή selfie με την Κατερίνα Καινούργιου από τις διακοπές τους στην Πάρο μοιράστηκε ο Παναγιώτης Κουτσουμπής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram
Κατερίνα Καινούργιου και Παναγιώτης Κουτσουμπής
8