Ελλάδα

International Micro μ Festival: Ψηφίστε την αγαπημένη σας ταινία μικρού μήκους

Για δωδέκατη χρονιά το International Micro μ Festival, πιστό στο ραντεβού με το κοινό, επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Από τις 13 ως τις 16 Οκτωβρίου, το κινηματογραφικό φεστιβάλ με τις ταινίες μικρού μήκους, θα διεξαχθεί ταυτόχρονα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ηράκλειο, Ξάνθη, Βέροια, Πτολεμαΐδα, Κοπεγχάγη και Παρίσι.

Το «ζωντανό» ελληνικό διαγωνιστικό μέρος του φεστιβάλ, θα προβληθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου ταυτόχρονα στις 9 πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού προσκαλώντας το κοινό να παρακολουθήσει τις 15 ταινίες μικρού μήκους Ελλήνων δημιουργών και να ψηφίσει την αγαπημένη του.

Τις υπόλοιπες ημέρες οι θεατές σε ορισμένες από τις πόλεις του φετινού δικτύου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και να επιλέξουν για την αγαπημένη τους Σπουδαστική Ελληνική ταινία στο σπουδαστικό διαγωνιστικό που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά, φυσικά τις Ευρωπαϊκές «μικρές» ταινίες πρώτης προβολής στην Ελλάδα στο καθιερωμένο διεθνές μέρος του φεστιβάλ και μία σειρά προβολών video art, με βάση την ελληνική ποίηση με τον τίτλο «ΠΝΟΕΣ».

WEB MmF

Τα Βραβεία που θα δοθούν στους νικητές του Διαγωνιστικού και του Σπουδαστικού θα είναι συνολικής αξίας άνω των 4.000€ και σαν στόχο έχουν να διευκολύνουν τις επόμενες παραγωγές των κινηματογραφιστών που θα αναδειχθούν μέσω της ψηφοφορίας του κοινού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σχεδόν αγκαλιασμένοι εντοπίστηκαν οι τέσσερις νεκροί ορειβάτες στα Βαρδούσια όρη - Ποια είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας
Η παρέα των 4 αγνοούνταν από το πρωί της ημέρας των Χριστουγέννων, καθώς είχαν ξεκινήσει από το χωριό Αθανάσιος Διάκος με προορισμό την κορυφή Κόρακας, αλλά όλα δείχνουν ότι έπεσαν σε χιονοθύελλα
Οι τρεις ορειβάτες που έχασαν τη ζωή τους στα Βαρδούσια όρη
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
8
Έμπειρος ορειβάτης από την Ηλεία μεταξύ των τεσσάρων νεκρών από τη χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια Όρη – Τελευταία στιγμή δεν πήγε μαζί τους και πέμπτος
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις κράτησαν μακριά από το βουνό τον 5ο της παρέας και σώθηκε - Ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις αρχές ότι οι φίλοι του αγνοούνται - Η επιχείρηση ανάσυρσης των σορών αναμένεται να ξεκινήσει τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου
ΦΩΤΟ tempo24.news 10