Αθλητικά

Ο Χρήστος Τζόλης τραυματίστηκε στο γόνατο στο ματς της Τβέντε

Ούτε δέκα λεπτά δεν πρόλαβε να αγωνιστεί ο Χρήστος Τζόλης στο ματς της Τβέντε στην έδρα της Φένενορντ (νίκη των γηπεδούχων με 2-0). Ο Έλληνας επιθετικός αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Χρήστος Τζόλης πέρασε σαν αλλαγή στο 58′ του Φέγενορντ – Τβέντε, αλλά οκτώ λεπτά μετά αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με πρόβλημα τραυματισμού.

Σε “μονομαχία” με ποδοσφαιριστή της Φέγενορντ, ο Έλληνας επιθετικός τραυματίστηκε στο γόνατο του αριστερού του ποδιού και δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Νιούκαστλ – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0: Μεγάλωσε το αρνητικό σερί η ομάδα του Ποστέκογλου, με την πλάτη στον τοίχο ο Ελληνοαυστραλός προπονητής
Η Νότιγχαμ Φόρεστ παραμένει χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Ποστέκογλου στον πάγκο της - 9ο σερί ματς χωρίς “τρίποντο”
ΦΩΤΟ Reuters 2