Ελλάδα

Κολωνός: 28χρονη ηθοποιός στο στόχαστρο του 53χρονου – Τα χυδαία μηνύματα που έστελνε

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του 53χρονου στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Η εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου έφερε στο φως τα χυδαία μηνύματα που έστελνε ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης στον Κολωνό για μία νεαρή ηθοποιό, η οποία πήγε να δουλέψει για λίγο στο μαγαζί του.

Όλα ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2021, όταν ο 53χρονος προσέλαβε στο μαγαζί του μία 28χρονη και κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους την τραβά κάποιες φωτογραφίες με την κοπέλα – σε κάποιες από αυτές είναι μόνη της, σε κάποιες από αυτές στέκεται δίπλα της.

Ο 53χρονος στο τέλος του μήνα έστειλε αρκετές από αυτές τις φωτογραφίες σε έναν φίλο του και σχολίαζε την κοπέλα με χυδαίο τρόπο. Την ίδια ημέρα, τότε, έστειλε τις ίδιες φωτογραφίες σε έναν άλλο φίλο του.

Ο 53χρονος συνέχισε τη δράση του, καθώς την επόμενη ημέρα έστειλε και πάλι τις φωτογραφίες της κοπέλας, σε έναν τρίτο φίλο του «συστήνοντάς» την ως ηθοποιό. Μάλιστα του εξήγησε πως ένας 65χρονος σκηνοθέτης της «την έπεσε» με αποτέλεσμα εκείνη να φύγει από την παράσταση όπου εργαζόταν, να δει στη συνέχεια την αγγελία του και στη συνέχεια να την προσλάβει για δουλειά.

Από την πλευρά της η νεαρή κοπέλα μιλώντας στον Alpha ανέφερε χαρακτηριστικά… «Αυτά δεν τα ήξερα. Βγάλαμε κάποιες φωτογραφίες στο μαγαζί, δίπλα σε κάποιες αντίκες. Οι άνθρωποι είναι περίεργοι, έχω πέσει από τα σύννεφα. Είμαι σοκαρισμένη. Μου φαινόταν ένας συνηθισμένος άνθρωπος.

Επέλεξα να εργαστώ εκεί περιστασιακά. Δεν ήταν αυτή η δουλειά που θέλω για μένα, δεν είχα σκοπό να μείνω για πολύ εκεί για να καθαρίζω το μίνι μάρκετ. Προσπαθώντας να χτίσω τη ζωή μου κοιτώντας μπροστά.

Πήγα σε αυτή τη συνάντηση. Μου είπε ότι θα είναι και η Άννα Φόνσου και ότι θα με γνώριζε σε αυτήν. Έτσι με έπεισε και πήγα.

Δεν ξέρω ποια ήταν η 12χρονη. Στο διάστημα που εργάστηκα γι’ αυτόν δεν υπήρχε ανήλικη να μπαινοβγαίνει στο κατάστημα. Μετά από όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί, θέλω να διαγράψω από το μυαλό μου ότι στη ζωή μου γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εμφανίστηκε ο 20χρονος που αναζητούνταν για τη δολοφονία του Κλεομένη στην Καλαμαριά - Απολογείται την Παρασκευή
Εμφανίστηκε αυτοβούλως και μετά αφέθηκε ελεύθερος - Για τη δολοφονία έχει ήδη προφυλακιστεί ο 19χρονος φίλος του θύματος και ο 23χρονος που μαχαίρωσε τον Κλεομένη
Ο 20χρονος που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά
Συνελήφθη ο 54χρονος για τις δολοφονίες της μητέρας και της αδελφής του στου Ζωγράφου - «Πέθαναν από φυσικά αίτια», ισχυρίστηκε
Αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως έφυγαν από τη ζωή πριν από 3 μήνες και απλά τοποθέτησε τις σορούς στο συγκεκριμένο δωμάτιο για να κρύψει τον θάνατό τους
Διαμέρισμα
Fuel Pass και ψηφιακές απάτες: Γιατί τα παραπλανητικά SMS ήρθαν για να μείνουν – Οι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται την επικαιρότητα
Πρόκειται για ένα διαρκές «παιχνίδι γάτας και ποντικιού», όπου κάθε τεχνολογικό φράγμα που υψώνεται, αργά ή γρήγορα δοκιμάζεται και παρακάμπτεται
Scam
Στη φυλακή ο Χρήστος Μαυρίκης για δωροδοκία δικαστή – Καταδικάστηκε σε έξι χρόνια χωρίς αναστολή 
Τι κατέθεσε ο ανώτατος δικαστής και παραλήπτης της επιστολής Μαυρίκη - «Του εξήγησα ότι δεν παραλαμβάνω φακέλους και ότι πρέπει να απευθυνθεί στη γραμματεία. Τελικά ήρθε στο γραφείο και μου παρέδωσε τον φάκελο»
O Χρήστος Μαυρίκης 9