Ελλάδα

Παλαιό Φάληρο: Νέα καταγγελία για επίθεση σε γυναίκα – Ο δράστης έμοιαζε με τον βιαστή

Ακόμη μια γυναίκα καταγγέλλει επίθεση στο Παλαιό Φάληρο, την ώρα που βρισκόταν στο προαύλιο εκκλησίας μαζί με την ενός έτους κόρη της. Η μητέρα σημειώνει πως ο δράστης μοιάζει με τον βιαστή με τα τατουάζ που τρομοκρατεί την περιοχή.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, για τον βιαστή του Παλαιού Φαλήρου, είπε ότι μερικούς μήνες πριν δέχθηκε επίθεση με παρόμοια χαρακτηριστικά. Βρισκόταν με την ενός έτους κόρη της στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής στο Παλαιό Φάληρο και στα σκαλιά του ιερού ναού ήταν ένας άνδρας που ζητούσε ελεημοσύνη.

Η γυναίκα θορυβήθηκε από την «περίεργη» συμπεριφορά του επαίτη, άρπαξε το παιδί και άρχισε να τρέχει προς το αυτοκίνητο. Ο άνδρας χτυπούσε την πόρτα και προσπαθούσε να την ανοίξει με μανία.

Η γυναίκα έβαλε μπρος το αυτοκίνητο και έφυγε, ενώ κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

 

Η περιγραφή για τα χαρακτηριστικά του άνδρα μοιάζουν με τις περιγραφές που έχουν δώσει οι άλλες δύο γυναίκες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πορείες μνήμης στο Σύνταγμα για τα 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου - Κλείνουν οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο»
Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει από μαθητές και φοιτητές στις 12 το μεσημέρι ενώ η 2η στις 21:00 το βράδυ - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας
Αλέξης Γρηγορόπουλος
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
Κατολισθήσεις στη Λ. Αθηνών στο ρεύμα προς Αθήνα - Κλειστές 2 λωρίδες στο ύψος του Χαϊδαρίου
Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ενώ αρμόδια συνεργεία σπεύδουν στο σημείο για να απομακρύνουν τα βράχια - Κλειστή και η ιρλανδική διάβαση στη Λ. Βραυρώνας στη Νέα Πέραμο
Βράχος
Καιρός σήμερα: Έντονα φαινόμενα από την κακοκαιρία Byron κυρίως σε Μακεδονία και Δωδεκάνησα μέχρι το μεσημέρι – Σταδιακή βελτίωση
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 14 με 16 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 18 και τοπικά τους 19 και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.
καιρός