Ελλάδα

Νεκρός βρέθηκε στη Μάνδρα ένας 17χρονος από σφαίρα στο κεφάλι

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη με το θάνατο ενός 17χρονου, που βρέθηκε με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, στη Μάνδρα Αττικής, στις 17.00 το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με  πληροφορίες, η Αστυνομία αναζητά τον επίσης ανήλικο αδερφό του θύματος, με τον οποίο ο 17χρονος είχε βγει για να μαζέψουν τα πρόβατά τους.

Οι έρευνες των αστυνομικών είναι σε πλήρη εξέλιξη. Πληροφορίες λένε πάντως ότι ο 17χρονος πυροβολήθηκε πισώπλατα.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, τον 17χρονο βρήκε νεκρό ο πατέρας του, ο οποίος ανησύχησε ότι πέρασε η ώρα και τα παιδιά δεν επέστρεφαν. Πήγε στο μαντρί όπου αντίκρισε νεκρό το 17χρονο παιδί του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας συμμετέχει και ο ίδιος στις έρευνες για τον εντοπισμό του μικρότερου παιδιού του.

Η περιοχή είναι απομονωμένη καθώς πρόκειται για ένα βιομηχανικό κομμάτι και το σκοτάδι που έχει πέσει, δε βοηθάει την κατάσταση…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νταλίκα χωρίς εισιτήριο μπλόκαρε την αναχώρηση πλοίου από την Ηγουμενίτσα για την Κέρκυρα
Το πλήρωμα ζήτησε από τον οδηγό της νταλίκας να βγει ώστε να συνεχιστεί η φόρτωση των υπόλοιπων οχημάτων που είχαν εισιτήριο, όμως εκείνος αρνήθηκε, ισχυριζόμενος λόγους υγείας
Το πλοίο Αλκίνοος 1
Αύριο Παρασκευή η κλήρωση για τα Πειραματικά σχολεία - Το Σαββατοκύριακο οι εξετάσεις για τα Πρότυπα
«Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν φέτος για τα Πειραματικά, τα Πρότυπα και τα Δημόσια Ωνάσεια σχολεία ήταν περισσότερες από κάθε φορά, καθώς άγγιξαν τις 25.000», τόνισε η Σοφία Ζαχαράκη
Σχολική αίθουσα