Ελλάδα

Καιρός – Κακοκαιρία Eva: Άλλαξαν ημερομηνία οι εξετάσεις ιθαγένειας για Κυριακή 13 Νοεμβρίου

Η κακοκαιρία Eva «μετέφερε» για την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου τις εξετάσεις ιθαγένειας. Ήταν προγραμματισμένες γι΄ αυτήν την Κυριακή, 6 του μήνα, αλλά δεν θα διεξαχθούν λόγω της πρόβλεψης για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Με την κακοκαιρία Eva να καταφτάνει τις επόμενες ώρες, οι προγραμματισμένες, για την προσεχή Κυριακή, 6 Νοεμβρίου, εξετάσεις ιθαγένειας για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επάρκειας Γνώσεων Πολιτογράφησης (Π.Ε.Γ.Π.), αναβάλλονται.

Όπως έγινε γνωστό, οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την άλλη Κυριακή, 13 Νοεμβρίου.

Την απόφαση έλαβαν ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και ο γενικός γραμματέας Ιθαγένειας Αθανάσιος Μπαλέρμπας, κατόπιν και της ομόφωνης εισήγησης της Οργανωτικής Επιτροπής Εξετάσεων Π.Ε.Γ.Π.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μετρό: Έκλεισαν οι σταθμοί «Νέος Κόσμος», «Άγιος Ιωάννης» και «Δάφνη» – Σε ισχύ οι νέες ρυθμίσεις στη Γραμμή 2
Οι αλλαγές αυτές οφείλονται στην έναρξη τεχνικών εργασιών για την αντικατάσταση σιδηροτροχιών στο τμήμα «Δάφνη – Νέος Κόσμος» και θα ισχύσουν μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου
Μετρό