Επιχειρήσεις

Sani/Ikos: Επένδυση στη Μαγιόρκα – Τα επεκτατικά σχέδια του ομίλου στην Ισπανία

Ο όμιλος Sani/Ikos, που πρόσφατα «τάραξε» τα νερά της τουριστικής αγοράς, όταν πέρασε στην ιδιοκτησία του κρατικού fund της Σιγκαπούρης GIC – σε αξία που αποτιμήθηκε στα 2,3 δισ. ευρώ – τώρα κάνει ένα ακόμη επεκτατικό βήμα στο εξωτερικό, μέσα από τη δημιουργία του Ikos Porto Petro, του δεύτερου κατά σειρά θέρετρου που αναπτύσσει στην Ισπανία.   

Ο όμιλος Sani/Ikos που εξακολουθεί να διοικείται από τους ιδρυτές του κ.κ. Σταύρο και Ανδρέα Ανδρεάδη, ως επίτιμος πρόεδρος ο πρώτος και διευθύνων σύμβουλος ο δεύτερος, υλοποιεί επενδυτικό πλάνο, που περιλαμβάνει νέες ξενοδοχειακές μονάδες.

SaniIkos Magiorka MPapak

Η επένδυση στη Μαγιόρκα

Το νέο Ikos Porto Petro στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, που θα ανοίξει τις πόρτες του τον Ιούνιο του 2023 αποτελεί την έβδομη προσθήκη στα βραβευμένα πολυτελή all-inclusive θέρετρα Ikos Resorts και το δεύτερο θέρετρο του ομίλου στην Ιβηρική Χερσόνησο, μετά το Ikos Andalusia στην Μαρμπέλα-Εστεπόνα που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάιο του 2021. Πρόκειται επίσης για το δεύτερο προγραμματισμένο λανσάρισμα του Ομίλου Sani/Ikos για το 2023, ακολουθώντας το Ikos Odisia στην Κέρκυρα που ανοίγει στις 19 Μαΐου.

SaniIkos Magiorka MPapak

Όσον αφορά τα Ikos Resorts, να σημειωθεί, ότι πρόκειται για  βραβευμένα, all-inclusive θέρετρα σε εντυπωσιακές παραθαλάσσιες τοποθεσίες της Μεσογείου: Ikos Oceania και Ikos Olivia στην Χαλκιδική, Ikos Dassia στην Κέρκυρα, Ikos Aria στην Κω, καθώς και Ikos Andalusia στην Μαρμπέλα-Εστεπόνα της Ισπανίας.  Εκτός από τις νέες ξενοδοχειακές μονάδες σε Κέρκυρα και Μαγιόρκα που θα λειτουργήσουν την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023 αντίστοιχα, ο όμιλος έχει σε εξέλιξη και νέα επενδυτικά έργα σε Ελλάδα και Πορτογαλία.

SaniIkos Magiorka MPapak

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Επιχειρήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Επιχειρήσεις: Περισσότερα άρθρα