Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης για Κιβωτό του Κόσμου: Κινηθήκαμε γρήγορα, να σιγουρευτούμε ότι τα παιδιά είναι ασφαλή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο θέμα της «Κιβωτού του Κόσμου» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στον ALPHA, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως όλα μένει να αποδειχτούν, ωστόσο επειδή οι καταγγελίες είναι πολλές, η κυβέρνηση έδρασε γρήγορα και έθεσε νέο ΔΣ στην «Κιβωτό του Κόσμου». Δήλωσε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτή την «αποστολή».

Όπως είπε, το σημαντικό είναι τα παιδιά να είναι ασφαλή. Το καλύτερο όπως είπε είναι το να φεύγουν τα παιδιά από τα ιδρύματα, καθώς μπορεί αυτά να ξεκινούν με τις καλύτερες προθέσεις, ωστόσο πολλές φορε΄ς αναπαράγονται στερεότυπα.

Γι αυτό θα πρέπει τα παιδιά όσο γίνεται να φεύγουν και να πηγαίνουν σε υιοθεσίες ή σε ανάδοχες οικογένειες. Όπως είπε, έχουν να γίνουν ακόμα βήματα στο θέμα της απλοποίησης της διαδικασίας υιοθεσίας.

 

Ο πρωθυπουργός ανέφερε επίσης πως δεν παρακολουθεί όλα όσα λέγονται στα social media. Όπως είπε έχουν μια καλή και μια κακή πλευρά. Και ως «σκοτεινή» πλευρά αναφέρει τη χυδαιότητα και την τοξικότητα που αναπαράγεται.

Δήλωσε επίσης πως του αρέσει να υπάρχει επιχειρηματολογία αλλά δεν του αρέσει να τσακώνεται. Ωστόσο παραδέχτηκε πως κάποιες φορές βλέπει ενδιαφέροντα σχόλια και κάποιες φορές λαμβάνει υπ’όψιν του κάποιες προτάσεις η παρατηρήσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζαχαράκη για τις 17χρονες στην Ηλιούπολη: «Πολιτεία, ΜΜΕ, κοινωνία έχουμε χρέος να σεβαστούμε τα παιδιά και τις οικογένειές τους»
«Χρέος μας είναι να ενισχύουμε καθημερινά ένα σχολικό περιβάλλον που καλλιεργεί τον σεβασμό, την αποδοχή και την ουσιαστική στήριξη των παιδιών» γράφει η υπουργός Παιδείας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI
Μισθολογική διαφάνεια, νέοι κανόνες στις προσλήψεις και προκηρύξεις ανεξαρτήτως φύλου – Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας
Ο υποψήφιος θα γνωρίζει πριν από τη συνέντευξη το ύψος ή το εύρος του μισθού, ενώ οι εργαζόμενοι θα μπορούν να ζητούν στοιχεία για τη μισθολογική δομή της επιχείρησης
Εργαζόμενοι, συνέντευξη
Πυρά Πιερρακάκη σε Ανδρουλάκη: «Πλειοδοτείτε με τον Τσίπρα στην τοξικότητα για τη δεύτερη θέση»
Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή με φόντο τη ΔΕΗ, τον ΦΠΑ και την οικονομία – «Δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλο πολιτικό ανταγωνισμό για τόσο μικρό έπαθλο», είπε ο υπουργός Οικονομικών
Ανδρουλάκης και Πιερρακάκης