Ελλάδα

Κολωνός: Έφυγε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» η 12χρονη και τα 5 αδέρφια της

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό καθώς αυτή και τα 5 αδέρφια της έφυγαν από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η 12χρονη και τα πέντε ανήλικα αδέρφια της μετά από 1,5 μήνα που παρέμειναν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», επέστρεψαν από χθες στην οικογένειά τους.

Συγκεκριμένα τα έξι παιδιά βρίσκονται στην αγκαλιά της γιαγιάς και της θείας τους με απόφαση και της εισαγγελίας ανήλικων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η ψυχολογία της 12χρονης είναι πολύ κακή.

Το κορίτσι κλαίει συχνά και ζητά τη μητέρα της που έχει προφυλακιστεί και βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, ενώ δεν έχει υπάρξει ακόμη απόφαση στο αίτημα αποφυλάκισή της.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με το Star ο πατέρας και τα δυο ενήλικα αδέρφια της οικογένειας σκέφτονται να αλλάξουν στέγη και να φύγουν από τον Κολωνό για άλλη περιοχή, καθώς εκεί έχουν στιγματιστεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης: «Πονοκέφαλος» για τους οδηγούς οι τιμές καυσίμων – Έσπασε και πάλι το φράγμα των 2 ευρώ
Οι εξελίξεις στη διεθνή αγορά ενέργειας επηρεάζουν τις τιμές, με το «ράλι» στο χρηματιστήριο πετρελαίου και τις γεωπολιτικές εντάσεις –όπως οι εξελίξεις γύρω από το Ιράν και τα Στενά του Ορμούζ– να δημιουργούν έντονη ανησυχία για αυξήσεις
Βενζίνη
Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του 13χρονου που σκοτώθηκε σε δυστύχημα με πατίνι στην Ηλεία - «Καλό παράδεισο άγγελέ μου»
Η άτυχη μητέρα, που δεν μπορεί να πιστέψει το άσχημο παιχνίδι που της επιφύλαξε η μοίρα, προσπαθεί με δάκρυα στα μάτια να βρει το κουράγιο για να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο
Ηλεία: Η ανάρτηση της μητέρας του 13χρονου που σκοτώθηκε σε δυστύχημα με πατίνι – «Καλό παράδεισο άγγελέ μου» 21