Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: Ο διευθυντής στη Χίο βλέπει στο σπίτι του ταινίες με δύο μικρά κορίτσια

Δίχως τέλος είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με την Κιβωτό του Κόσμου και κάποιες από αυτές προκαλούν εύλογα πολλά ερωτηματικά.

Μάλιστα τα όσα έρχονται στο φως από την δομή της Χίου σοκάρουν. Το νέο διοικητικό συμβούλιο της «Κιβωτού του Κόσμου» στα πλαίσια των ερευνών που γίνονται σε όλες τις δομές επικοινώνησε και με τον διευθυντή της δομής στο νησί.

Στην έκθεση που συνέταξαν μετά το πέρας της έρευνας στην εν λόγω δομή, την οποία αποκαλύπτει το Live News αναγράφεται πως μεταξύ άλλων τον ρώτησαν «γιατί βλέπει κάθε Σάββατο στο σπίτι του ταινίες με δύο μικρά κορίτσια».

Σχετικά με τους εργαζόμενους έχουν πολλά για τους χαμηλούς μισθούς και τις μη ενδεδειγμένες συνθήκες εργασίας.

Ενδεικτικά λένε: «Χρειαζόμαστε παιδαγωγούς, γεωπόνους, κηπουρούς και συντηρητές. Δουλεύουμε πολλές ώρες και οι μισθοί είναι πολύ χαμηλοί».

«Δεν υπάρχει αντικαταστάτης για μένα. Θέλω να πάρω την άδειά μου, αλλά δεν μπορώ. Τουλάχιστον να την πληρωθώ» αναφέρει η μαγείρισσα της δομής στη Χίο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»
«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια απαγορεύουν δημοσιεύματα για την ιδιωτική ζωή και την περιουσία τους – Η ανακοίνωση
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, επιφυλασσόμαστε να προβούμε άμεσα στις αναγκαίες νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου»
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια 2
«Ευθύνη της πολιτείας η προστασία των Πανεπιστημίων», σημειώνει η πρυτανεία της Νομικής Σχολής για την άγρια επίθεση κουκουλοφόρων
«Η διοίκηση της σχολής ενημέρωσε αμέσως την Ελληνική Αστυνομία για το συμβάν, η οποία ανταποκρίθηκε αλλά όταν έφτασε στο κτίριο, οι εισβολείς είχαν εξαφανιστεί»
O χτυπημένος διδακτορικός φοιτητής της Νομικής Σχολής Αθήνας