Ελλάδα

Συνελήφθη 23χρονος με 7,6 κιλά κοκαΐνης στην κατοχή του

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας άνδρας στην κατοχή του οποίου βρέθηκα περισσότερα από 7,5 κιλά κοκαΐνης

Πρόκειται για έναν αλλοδαπό 23 ετών, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή του Γκύζη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Από έρευνα βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: Επτά κιλά και 672 γραμμ. κοκαΐνης, 50 ευρώ, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, δύο κινητά τηλέφωνα και υλικά για τη συσκευασία των ναρκωτικών (νάιλον και χάρτινες συσκευασίες και ρολό περιτυλίγματος).

Ο 23χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Προσωρινή παύση ερευνών για την υπόθεση εξαφάνισης του Αλέξη Τσικόπουλου στην Κρήτη, αποφάσισε ο ΟΦΚΑΘ
Σε σύσκεψη εκπροσώπων της ΟΦΚΑΘ, της ΕΛΑΣ και της οικογένειας του 33χρονου, αποφασίστηκε η προσωρινή παύση των εθελοντικών ερευνών, ενώ οι τοπικές αρχές συνεχίζουν τη διερεύνηση, ελπίζοντας σε νέα μαρτυρία ή κάποιο «σήμα»
γιατρός
Δεσμεύονται οι λογαριασμοί 12 αγροτών για παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Ανάμεσά τους και γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής
Ανάμεσα στους 12 αγρότες είναι και γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής, ο οποίος φέρεται να ελέγχεται για παράνομες επιδοτήσεις ύψους 60.000 ευρώ
Τρακτέρ στον θεσσαλικό κάμπο 32