Ελλάδα

Κολωνός: «Ο εντολέας μου ποτέ δεν βίασε την 12χρονη» λέει στο newsit.gr o Ανδρέας Θεοδωρόπουλος

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βρίσκεται το 12χρονο κοριτσάκι από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας. Ο ποινικολόγος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος εκπροσωπεί έναν εκ των κατηγορουμένων που έχει οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης, μίλησε στο newsit.gr. 

«Ο εντολέας μου κατηγορείται για ασέλγεια και όχι για βιασμό» είπε στο newsit.gr ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μιλώντας για την πολύκροτη υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας. «Ήταν μόνο μέλος της εφαρμογής blindchat, μέσου του οποίου γνωρίστηκε με την άτυχη ανήλικη, η οποία του συστήθηκε ως 17-18 και άλλες φορές ακόμα και 20 ετών» συμπλήρωσε ο ποινικολόγος, αναφερόμενος στον εντολέα του. 

Μάλιστα προσθέτει ότι «έχει καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών και Γνωμοδοτήσεων για το συμβούλιο και αναμένουμε την πρόταση του κου Εισαγγελέα. Στην αίτηση αποφυλάκισης αναφέρουμε ότι ο εντολέας μας ποτέ δεν βίασε την ανήλικη, ποτέ δεν την κακοποίησε και ποτέ δεν είχε προβεί σε γενετήσια πράξη μαζί της, καθώς τα ιατρικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει, είναι ιατρικά-ανδρολογικά και ψυχιατρικά, συγκεκριμένα πάσχει από σχιζοφρένεια».

«Ο εντολέας μου γνώριζε ότι όσοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή blindchat είναι πάνω από 20 ετών. Δεν έχει καμία σχέση με τον 53χρονο που είχε μετατρέψει σε ”επιχείρηση” το ανήλικο αυτό κορίτσι», καταλήγει ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μιλώντας στο newsit.gr, ο γνωστός ποινικολόγος.

theodoropoulos dikigoros

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας για συγκέντρωσης αγροτών και κτηνοτρόφων
Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι πραγματοποιούν προσυγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Αγρότες στην Αθήνα
Βουλιαγμένη: Κλειστές δύο λωρίδες στην οδό Αθηνάς λόγω καθίζησης οδοστρώματος
Τα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων έχουν προκληθεί λόγω θραύσης αγωγού της ΕΥΔΑΠ και καθίζησης του οδοστρώματος στην οδό Αθηνάς στο ύψος της οδού Άρεως στην περιοχή της Βουλιαγμένης
Ουρά αυτοκινήτων σε λεωφόρο
Ένταση με αγρότες στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης για την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη - Έφυγε από άλλο δρόμο
Από νωρίς το πρωί της Τρίτης ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, με διμοιρίες των ΜΑΤ να παρατάσσονται μπροστά από τις εγκαταστάσεις
Οι αγρότες στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης
18