Κόσμος

Ουκρανία: Ο Ζελένσκι θέλει τη βοήθεια της Ινδίας για να σταματήσει ο πόλεμος με τη Ρωσία

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ανέφερε ότι θέλει τη βοήθεια της Ινδίας για υλοποίηση μιας «ειρηνευτικής φόρμουλας» που θα οδηγήσει στο τέλος του τον πόλεμο με την Ρωσία. Ο Ζελένσκι μάλιστα, ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Ινδό πρωθυπουργό, Ναρέντρα Μόντι για το θέμα.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανέφερε σήμερα ότι θέλει τη βοήθεια της Ινδίας για την υλοποίηση μιας «ειρηνευτικής φόρμουλας», που θα οδηγήσει στο τέλος του τον πόλεμο με την Ρωσία. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ουκρανίας ενημέρωσε τον πρωθυπουργό της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, για το θέμα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του και στην οποία φαίνεται πως οι δυο άνδρες μίλησαν και για τον πόλεμο με τη Ρωσία.

«Είχα ένα τηλεφώνημα με τον Ινδό πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι και του ευχήθηκα μία επιτυχή προεδρία στην G20», έγραψε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι Ζελένσκι σε μία ανάρτησή του στο Twitter.

«Ήταν σε αυτή την πλατφόρμα όταν ανακοίνωσα την ειρηνευτική φόρμουλα και τώρα υπολογίζω στη συμμετοχή της Ινδίας για την πραγμάτωσή της», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ανησυχητικές αναρτήσεις του αδερφού του Πάπα Λέοντα - Κατακεραύνωνε Δημοκρατικούς και woke ατζέντα
Ο Λούις, είναι οπαδός του Τραμπ και έχει κάνει πολλές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του απέναντι στην woke ατζέντα και τους Δημοκρατιξκούς
Ο αδερφός του νέο Ποντίφικα, Λούις Πρεβόστ και ο Πάπας Λέων